-
DEMIS
JE TO NADHERA POSLOUCHAT TY JEHO PISNE A SEDET U MORE,,NIC KRASNEJSIHO NENI.JE TO CLOVEK S KRASNYM HLASEM,,JEN SKODA ZE UZ VELICE NEKONCERTUJE,,RADA BYCH HO SLYSELA I VIDELA ZIVE -
Nádhera
brilantní zpěv, překrásné melodie. Ještě nyní je to pořád mistr. *14* -
vzpomínky
Neodolala jsem, abych si opět nepřipoměla nenapodobitelnou nádheru hlasu Demise a krásné pocity z doby dřívě minulých. Stále se mi chce při poslechu jeho písní, plakat, smát se..... -
d
vyborně zpiva, kam se na nej hrabou dnešní zpěváci :p -
Re: Demis
A co tohle?
http://www.youtube.com/watc h?v=KL_nKTnP2XM -
Re: Krásný člověk
Miloši, ono je to tím, že v médiích se protlačují stupidnosti, neboť mládí má zelenou, včetně těch v kapsách od tatínků, za který ty stupidnosti kupujou a se kterýma je vyhazujeme za dvěře jejich pokojíčků :)) Demise jsem objevil někdy kolem roku 75 díky mojí mamce. Já byl "rockove", proto nějak neoslnil. Ale v padesáti vidí člověk trošku dál../Zrovna teď ho poslouchám/. Hezký den všem... -
Demis
Jsem moc ráda že jsem tyto stránky našla,byla jsem v Řecku na jeho koncertě 1988 a byla to naprostá bomba-sice nevypadá jako popstar ale je to prostě FRAJER!!! -
Kde jsi prosím to cd nebo dvd sehnal???Díky *8* -
Re: Re: Demis
Ahoj Karolíno,
nějaký texty bych sehnat mohla. Jestli ještě pořád Tvůj zájem trvá, ozvi se mi. E. *1* -
Je skvělej..
Mohu jen souhlasit! Také jsem dříve tohoto zpěváka neznala - ale vše se změnilo docela nedávno. V jedné naší televizi běžel před pár dny fr.seriál "Sandra, princezna rebelka" a tam zněla úplně famózní úvodní melodie. Nazpíval ji právě Demis Roussous - ta úvodní píseň byla tak vášnivá, divoká, tajemná - prostě nádherná!!!
Od té doby jsem si sehnala několik písní od tohoto zpěváka a takřka denně se u nás hrají! *3* -
Krásný člověk
Písničky Demise Roussose jsem objevil teprve nedávno a musím říci, že čím víc je poslouchám, tím jsou krásnější. Manželka je taky zbožňuje. Nechápu proč jsem si jich nikdy nevšimnul. Asi je nikde nehrají, což je velká škoda. -
Mě se také nejvíce líbí tato písnička. -
Ano to bylo vyjádřeno přesně,vysoce uzná kdo má hudební sluch. V 70 tých letech se kupodivu u nás jeho písníčky hrály v radiu.
Takže pro pamětníky by měl být znám. -
ja bych spis byla rada, kdyby sem nekdo pridal texty pisni, pokud by nekdo mel tu moznost, dekuji -
Re:
písničky i s videi jsou na www.youtube.com, stačí si do vyhledávání zadat Demis Roussos nebo Aphrodita's child -
Demis
kdo by chtěl nějaky pisničky od Demise tak mi napiště na mail Dr.Rom@atlas.cz *5* -
muzete mi poslat nakou stranku kde si muzu stahnout nejaky pisnicky. diky mooooooc to potrebuju *3* *3* *4*
-
Demis
Poslouchá se moc hezky,vzhled už je horší... Mým favoritem je písnička Goodbye my love (nevím jestli je to přesný název, nebo jen refrén). *3* -
Demis
Jo Demise nezná hodně lidí, obzvlášť ne u nás. Ale ja jsem slyšel nějaky jeho pisničky a pak jsem sehnal DVD a má supr hlas a pisničky. Ale to se prostě musí líbit. Uzná ho jen ten kdo má hudební sluch.