-
Demis se moc líbí mému muži má plno jeho písniček. Také mám jeho písničky ráda. Hlas má opravdu dar od boha.
-
Demis je impozantní muž, ale když jsem našla video skupiny Aphrodite's Child -tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=hRRrcornawE&feature=related tak se mi zatočila hlava. Takový krásný mladý muž s nádherným hlasem. Má v sobě obrovskou vznešenost a taky dávku živočišného temperamentu, při poslech té písničky člověku naskakuje husí kůže ......Takový muž se narodí jen jednou za dlouhý čas.... Jeden z členůkapely je Vangelis, jeho hudba je taky úžasná.
-
-
Samozřejmě jsem nenapsala, že ten mladý zpívající krasavec s kytarou je Demis, snad ho každý poznal....
-
-
Demis Roussos
užas mam je ho CD *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Demis
Jo Demise nezná hodně lidí, obzvlášť ne u nás. Ale ja jsem slyšel nějaky jeho pisničky a pak jsem sehnal DVD a má supr hlas a pisničky. Ale to se prostě musí líbit. Uzná ho jen ten kdo má hudební sluch. -
-
Re: Demis
Kde jsi prosím to cd nebo dvd sehnal???Díky *8* -
Re: Demis
Ano to bylo vyjádřeno přesně,vysoce uzná kdo má hudební sluch. V 70 tých letech se kupodivu u nás jeho písníčky hrály v radiu.
Takže pro pamětníky by měl být znám.
-
-
muzete mi poslat nakou stranku kde si muzu stahnout nejaky pisnicky. diky mooooooc to potrebuju *3* *3* *4*
-
-
Re:
písničky i s videi jsou na www.youtube.com, stačí si do vyhledávání zadat Demis Roussos nebo Aphrodita's child
-
-
d
vyborně zpiva, kam se na nej hrabou dnešní zpěváci :p -
Nádhera
brilantní zpěv, překrásné melodie. Ještě nyní je to pořád mistr. *14* -
Texty
Děvčata a kluci nemáte někdo texty k jeho písničkám? Nevíte, kde bych si je stáhla? Dík. Mary *3* -
...lovely lady of arcadia... *3* *14* *4* vsetko najlepsie k narodeninam...