-
Re: Fůůůj!
Hmmm hlavně že ty vypadáš užasně...a kdyžtak je to Hanna ne Anna *7* *10* -
Fůůůj!
On je vážně nechutnej!Dyť se podívejte na to video s tou Annou Beth!A je hnusnej!A blbej!Podívejte se pořádně na ten jeho oblyčej!Vždyť je tak nechutnej!! *16* :-! -
Re: Lidi vy jse hňupi :P
Taky si myslím.Kdyby si to četl Deryck o tom jak je sexy a podobně tak by buď zrudnul a nebo by se gebil až do nekonečna...Chudák malej...=D -
Deryck
Hmmm...Skvělej zpěvák,drsnej hlas a image,ale nesmíme vynechávat i ostatní členy skupiny Sum 41,ne?Myslím si,že je to super skupina a já asi jako jediná mám jiný názor.Podle mě si s Avril nesedli ani stylem... -
achjooo
je mi hrozně moc líto že se s Av rozcházejí....!!slušelo jim to spolu!! -
....
Tak Derycku....vše nej k narozeninám....ale hlavně ať vám to spolu s Avril vydrží!!!!! *1* -
Je dobrej!
Je fakt moc hezu,hezu zpívá a ,mě se zdá že je hezčí než Zac Efron a Avril je jeho manželka a myslím,že jim to spolu sedí ne !*14* -
.....×_×
hezu zpííwáá *3* *1* *1* -
Lidi vy jse hňupi :P
Ty vole toto kdyby ssi měl číst někdo od SUM 41 tak se asi poserou smíchy já se tu u těch vašich keců lámu jak sviňa -
fešáááák
mám hrozně moc ráda avrilku a jsem ráda,že si ho vzala,je fešák!doufám,že jim to klapne *4* *4* *4* *4* -
avril a on
on se fakt hodí k avrilceeeeeeeeeeeeeeeeee ještě že se poznali *3* *4* -
nejvíííc
Žeru ho nejvíííts*14*....nejkrááásněj ší,nejlepší písničky, nejvííc sexy hlas...On je prostě nejvíííc*14* -
DERYCK
a co vůbec zpívá,já ho neznám *7* -
nejlepší zpěvák
*14* ja ho žeru, on ma uplně krasný hlas *14* -
je fakt dobrej
je dobrej protoze udelal pisnicky pro jeden japonskej film NARUTO a naruto je hodne dobrej film *14* -
nazdar
je prostě super a on a avril se prostě k sobě hodi a moc jim to přeju *14* -
Re: Re: Názor
Fajn!!! *1* -
Re: Názor
Ja nesnasim tebe *3* -
hlas pro derycka
čuz všichni kdo fanděj deryckovi nebo skupinu SUM 41 tak hlasujte tady pro DERYCKA> www.lorel.blog.cz/0804/hlasujte-o
je to finále prosim...musí to vyhrát díky *4* -
Názor
*16* !!!!!!NESNÁŠÍM HO!!!!!! *16*