-
Diana je super holka.
Je se mnou stejně stará.
Vy kdo si o ní myslíte že je blbá tak jste *12*
Umí krásně zpívat -
dianka kalashová milá holčička akorát je dobré že dianka ma 6.4 a lucie bila ma 7.4. krásná a popuární zpěvačka dianka *4*
-
Je to ta nejlepší spěvačka aspoň pro mě Dianko jsi úžasná nevši mejsi jich co o tobě píšou jsou to hlupáci mam te ráda a ať se ti daří ve spěvu *4* *3* *14*
-
Tak hele nechápu lidi co si o ní myslí že je nafoukaná že je nějaká pičinka atd... Náhodou týhle holce je 10 a myslím mnozí z vás co si o ní myslí že je nafoukaná atd... by tohlento nedokázali!! Dianka je jednou z mích oblíbených má můj obrovský obdiv ale jestli si to nemyslíte tak se přesvěčte : http://www.youtube.com/watch?v=72hN5pzRIxk
Tento song od Loreen -Euphoria zazpívala moc ale moc krásně!!Jak říkám má můj obdiv!! Ale ti hlupáci co o ní píšou takovýhle hnusárny by se za sebe měly stydět!!! -
měli byste se stydět ona není nafoukana ani černá držka a už vubec pičinka je normalní holka která neskutečně skvěle zpívá.Vy jí prostě závidíte a beztak jste vy co oni pišete ty hnusné věci tak jste beztak tlustí a jste rozmazlení fracci. Dianka je úžes avy prostě jen hnůj.
-
ahoj Dianka nesimaj si ti co ti píší tak neviznaju se tak zpěvu jak ti proto tak hovorim protože já ties zpívám take tipi jak ti i mam take zpěvačka řadu jak ti celine dion beyonce atd tak se mi drs a pokracuj svém talentu *2* *4* *14*
-
AHOJ Dianko som tvi fanošek si vyborna spevacka
-
špatne si zpivala dianka jaj niado
-
Ahoj dianko jsi úžasná nádherně zpíváš a když tě tu někdo pomlouvá je vydět že je to vážně magor jsi talentovaná na 10 jsi teda třída to co dokážeš ty bych v životě nedokázala jen tak dál držím ti palce.
Hodně štěstí a úspěchu.
*4* -
Ježiši, vidět s tvrdým "y". No to je hrůza...Ostuda
-
čaw dianko važne krasne jsi spivala *14* *3* *15* *2*
-
*15* *15* *15* *15* prej že dobře spivam lulie bila je magor *5*
-
sem dilini
-
ja sem zažne dibilka *3*
-
jsi skvela diano krasne spívaš *3*
-
Tahle holka má můj velký obdiv! Dianko zpíváš neskutečně krásně mám vždycky husí kůži jsi skvělá:)
-
hahah ty buzik ale najlepsia *16* *1*
-
Dianko,zpívaš mooc krásně jen tak dál na 9 let si mooc dobbrá zpěvačka nevšímej si těch toco tě tu urážejí a jen tak dal do toho Dianko,Přeji Ti hodně štěstí a jen tak dál *4*
-
*14*
-
když se vám někdo nelíbí a chodíte na jeho stránky tak je vydět že jste akorát ubozí a závidíte jí!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* já si ale myslím že zpívá krásně ale jenm že je finalistka se nemusí dávat do osobnostech.cz a zpěvačka je až vydá první desku...