-
Taky ho miluji!
Já taky miluji Diega Lunu,a snažím se s ním navázat kontakt. -
Kocour
To je ten nejkrásnější človíček na světě.nejrači bych ho spapkala celého. *1* *14* a strašně mu to v tom Hříšném tanci slušelo. *14* -
hrisny tane 2 sem videla asi dvakrat ale je to skvelej film hlavne me bavil k vuli tanci,ale taky k vuli diegoj je fakt roztomilej amoc moc peknej!!!
-
nemáte někdo nejaký dobrý stránky s Diegíškem?
Prosssssím. Já ho mjuju. -
viděli jste ho v tom hříšným tanci- byl dokonalej je tak krásnej a sladkej jestli máte někdo nějakej jeho plakát nebo fotku nebo cokoliv co se ho týká prosím pište na mail
-
jeeeeeeee
je krasny!! chjo!!!ja ho cuuu :'( xD *14* -
Terísek
Ahojík Javiere moc se mi líbíš hlavně ve filmu ty tvé kroky ty tance úplně bomba zbožnuju tě *14* -
-
jaký Javiére tak se jmenuje ve filmu ty blbko! je to Diegíček Luna
-
-
* Love funs in Czech *
Hi everyone! I'm very happy, because I see I've got lots of funs in Czech! *4* But, I haven't got free time for reading a Czech webs, so this is letter for my every funs! Thank you so much! With LOVE Diego Luna... *3* *14* -
Hola, ?cómo estáis?
Vidím, že tady je opravdu hodně fanynek... Chci se o Diegovi dozvědět víc, tak jestli si chcete pokecat o něm, nebo o nějakém jeho filmu, napište..budu moc ráda. Diego je správný kluk a určitě i kámoš a hodně na mě zapůsobil, což se u mě často nestává...nejsem žádná taková fanynka, co by kvůli idolovi skákala pod vlak nebo si řezala žíly. Chápete, ne? -
Je prostě božííí.Krásnej kluk(chlap) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*