Přejít na výpis diskuzí

Diego Luna

OSOBNOST 31.12.2006 
329 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diego Luna

Diega Lunu jsem taky poprvé viděla v Hříšném Tanci II. a holky musím Vám dát za pravdu je prostě skvělý a nádherný.Hrát v Hříšném Tanci II. tak mám splněný životní sen na to tata.O čem film vypovídá je zajímavé ( mít doma takového kubánce " vau " *14* )ale ty tance a vše kolem mě prostě dostalo. A nakopo mě to k životnímu snu tancovat styl přesně jako je ve filmu.Díky Diego *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • diego je taaaaaaaak kráááááááááááááááááásnej:) *14* *14* *14*
  • Diego je k sežrání!!!!

*14* On je prostě nádhernej!!! Nejvíc se mi ovšem líbí v Hříšným tanci 2! Tam je prostě úžasnej *14*
  • Kořen

Diego je největší borec na světě a v Hříšným tanci 2 byl naprosto sexy a k sežrání Romola se fakt má *14* *14* *14*
  • jůůů, holkýý, klid!! co to tady čtu...žiši!! Toho kluka nikdy v životě neuvidíte, nikdy v životě se s ním nebudete bavit....trochu hoříte, myslím, že by to chtělo klid. Chjoo....
  • Tohodle herce jsem viděla poprvé v Hříšným tanci 2! Zaujal mě,možná svým úsměvem,ale hlavně se mi líbí ten film. A taky vůbec nic o něm nevím....třeba, jak je na tom teďka, jak vypadá v téhle době a jestli s někým chodí...mám pár fotek s ním a s Romolou, můžete mi někdo o tom něco říct??
  • Diego Luna

Myslím, že tohoto kluka žere asi každá holka a já nejsem vyjímkou. Co bych dala za to, kdyby byla ve filmu Hříšný tanec 2 na Kateininým místě:-) *4*
  • Je prostě nádhernej!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Tak tohle je nejkráááásnější herec na světě , to Brad Pitt mu může závidět :-) *14*
  • tak tenle krasavec je upe moc krasnej je to proste broucek hrozne mu to slusi v hrisnym tanci 2 upe k sezrani *14* moc krasnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit