Přejít na výpis diskuzí

Diego Ramos

OSOBNOST 3.12.2013 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máte tem chybu29.11 je listopat tak že štíř
  • Ja ho mám trošku rada
  • Proč o mě tak mluvíte??? :-( :-/ Jsem krasavec, tak to je:-) ;-) tak Čus-buš-autobus!
  • Mám ťa rada ako herca Ok... Ale vo Violette iba trochu si na ňu moc zlí. Vio je super a herci vo Violette tiež
  • Jsi fallesny a blby a ošklivý.!!!!!!
  • Vo Violette s Angie sú spolu moc sladký :-* Germangie forever :-) :-)
  • Teraz sme prisli zo skoly
  • Ako mozte pisat birsday vsak je to trapne osem ci biac rocne dievcata nevedia pisat
  • V niecom mate prevdu v niecom nie tak no v tom mate pravdu ze je skaredy ale mate pravdu ze je dobry herec
  • Si frajer. Aj keď vo fiome nenechaš Violettu nikam. Ale je hlavne že ju maš rad. No myslim tim Chermana
    A v skutočnosti si fakt fešak. A vo filme si aj docela smiešni
    Obdivujem ta.
    A mam ta rada ako herca
  • si moc hrozni akotohleto *16*
  • to máš pravdu
  • si hrozny *16* *16*
  • Je dobrý herec ale škaredý!!!!!!!!!!
  • Sasa ma pravdu ako to mozte pisat brzday co vam je 5
  • Milé faninky viete že to nieje bzday ale birthday
  • Onje k***t
  • Ty si sama chrapun
  • Prestan ty d****nesnášam ta ty všetko komentuješ ty si na nič ale si na nieče na prd.Toto je nato aby sme komentovali nie raz zarok sem prísť a hovoriť hovadiny fuj ja ťa normálne chcem už ignorovať robíš sa keď máš napríklad len 11 rokov tak to neznamená že si dospelá CHÁPEŠ!!!! A TY ČO STOHO MÁŠ??? A ešte niečo ty nikty nekomentuješ len tu máš nekonečno komentóv....
  • Wow si frajer Diego na to ,že ti je přes 40 wow si kus myslela jsem si ,že ti je 30 něco byla jsem dost překvapená ,když jsem to zjistila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit