Přejít na výpis diskuzí

Dirk Bogarde

OSOBNOST 31.12.2006 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejen herec....

Milé dámy, Dirk Bogarde byl nejen nejslavnější evropský herec své generace (dodnes pochybuji, že ho co do slávy za velkou louží někdo překonal), ale byl to také výborný spisovatel, malíř a jak už bylo řečeno, fušoval i do charity atd.. Zkrátka renesanční člověk s velkým srdcem a pochopením pro potřebné. *5*
  • Pan herec

Koukám, že se tu bouřlivě diskutuje hlavně o jeho homosexuální orientaci, resp. o tom, zda byl na chlapy nebo ne, místo toho, aby ste spíš probírali jeho herecký um. *9* To, že ve filmech působil jako hetero ještě neznamená, že byl, byla to jen role ve scénáři a Dirk byl Pan Herec. *4* Rozhodně nevím o žádným ,,normálním" chlapovi, který by byl v dobrovolným soužití po dlouhá léta s jiným chlapem, navíc gayem, tak jako to bylo u Dirka, nemyslím si, že byl ve svým soukromí nespokojený a tenhle vztah mu evidentně naprosto vyhovoval. *13* Jinak musím říct, že ve všech jeho filmech je úžasný, jak už bylo psáno, má neuvěřitelné charisma. *4* Škoda, že takových herců s velkým H není víc..
  • d.b.

videla jsem ho v serii filmu, kde hral doktora, tam jsem tak nejak propadla jeho kouzlu i kdyz pozde *1* nu a nedavno jsem ho videla ve filmu milacek, nebo tak nejak se to jmenovalo hral tam s julii christie z puvodniho doktora zivaga kde hrala postavu lary *5* skvely obsazeni a nechce se mi vubec verit tomu, ze byl homosexual.. *8* *13* z tech filmu na me rozhodne nepusobi jak muz, kteryho tankujou chlapi.. *13* *13* *16*
  • Anglický gentleman

Tohle je muž již vyhynulého druhu anglických gentlemanů. *9* Škoda.. *9* *9* Byl to výborný herec s vytříbeným aristokratickým chováním, s velkým sociálním cítěním. *4* Vzhledově byl nepřekonatelný, dokonce i jako starý pán měl jisté charisma. *4* Nevěřím, že byl gay... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit