Přejít na výpis diskuzí

Dolph Lundgren

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je kvaaaaaaaaaaasnej miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dolph

dolph je dobra stars a nema na nikoho.som rada ze si to nemyslim len ja.len tych filmov snim je v telke malo....
  • caute neviete prosim vas aky vysoki je Dolph ? *7* *7*
    • Re:

Dolph měří 198 cm
  • Dark Angel

Ludia prosim vas kto by mal film Dark Angel tak pls nech sa mi ozve jedno ci na dvd alebo na vhs peniaze zaplatim PLS naozaj bi to bolo super *7* *7* *7*
  • pre barboru

Tak v tomto mas absolutnu pravdu neviem ako vie niekto povedat ze su to prepadaky a podobne a pritom to vobec neni tak a presne ako hovoris tak v telke davaju fakt ovela vecsie sprostosti ako tieto filmy a bol by som rad keby ich davali viac aj z Lundgrenom, Seagalom, Van dammom. A este sa ta chcem spytat tie kazety si mala od kamosov alebo skade?
  • Dolph

*14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Dolph je moj idol po vsetkych strankach!!!!!
  • Velmi rada poradim aj nabuduce:)

No ako hovorim ja som vsetky jeho filmy videla iba na DVD a na kazetach.Je to mozne,ze to islo v telke,lebo aj ked niektori ludia hovoria,ze jeho vsetky filmy su prepadaky,tak ja som videla oooovela horsie prepadaky v telke a ked dokazu v TV pustat take hovadiny ako nemenovane filmy,tak mozu pustit aj Dolphove filmy.Ja si myslim,ze jeho filmy su na velmi dobrej urovni a su vynikajucim povzbudenim-pre mna.Takze DOLPH 4 EVER a piste este nieco. *4*
  • No davali tych filmov trochu viac ten men of war, dalej davali strelec /The shooter/ ,Johnny Mnemonic ale tam neni hlavny , prepadnutie v malom tokiu,skryta agenda , mozno aj viac ale ja viem iba o tychto a o rocky som tiez vedel ale nemam novu takze mi je to nanic a na kazete som si zohal universal soldier a red scorpion no ale aj tak diki ze aspon niekto mi poradil alebo odpovedal :)
  • Filmy

Ja som vsetky jeho filmy videla na kazetach a na DVD-ckach.V televizii za posledny rok davali iba Sved(Men of war)a Rocky IV.Dufam,ze sa spamätaju a daju tych filmov viac.A ako som uz raz napisala:DOLPH 4 EVER(for me) Ja ho proste zboznujem... *14* *14*
  • Ja som snim videl iba niekolko filmov ale je fakt super a chcel by som sa vas opytat ze kde ste videli jeho vsetky filmi z pozicovne alebo vsetky dali v telke???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit