Přejít na výpis diskuzí

Dominika Mirgová

OSOBNOST 25.11.2007 
33 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pekná
  • Ahoj Domi čo máš tu fotku kde si v sukne a si nahá tak tú ruku keby si dala preč bola by to tvoja najkrajšia fotka teda aspoň pre mňa neviem ako pre iných ale pre mňa určite by to bola topka
  • najkrajšia pesnicka je ta vianocna
  • neuražejte mojí manželku Dominičku Mirgovou
    • A ešte si Čech
    • To tvoja manžela nie je lebo ty sa voláš Filip Ambrož a jej manžela sa volá Peter Zvolenský
  • super

mno domca je super baba znam ju osobne a sme dobre kamosky mam ta mocinko rada dominika muck *14*
    • Re: super

Ahoj Beat jsem majitelem jedne hudebni spolecnosti a mel bych zejam aby Dominika Mirgova pro nas zpivala mame podespanou smlouvu s tv ockem. Mame jeden probel a to ze nemuzem sehnat kontakt na Dominiku a tak zadam tebe o pomoc kontakt na me je 722790770 s pozdravem ross
      • Re: Re: super

oo TOHLE SEM TI UVERILA!!! NO AK SI TO MYSIS TAK SES PICA!!! KAZDY KTO SA VOLA DOMINIKA NECH MI TOHLE KOMENTUJE PLLS! ja miluji vsechny Domciky a rada si popsem!!! mogojka@azet.cz *15*
        • čo hovoriš na dominiku mirgovu a mimochodom nieje P..A
          ale ty takže sa neozivaj
  • páčia sa mi tvoje pesničky
    su dobre

PS:samantha ihaszova
  • krásne spievaš lúbi sa mi najviac talizman.:):) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mas dobre pesnicki ale rob lepsie fotki lebo na niektorich si spatna ber to ako radu odomna ale mam ta rada nic v zlom hi *15*
  • jééééééééééééé

ona se narodila stejný datum ale jinej rok *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit