-
Je pekná
-
Ahoj Domi čo máš tu fotku kde si v sukne a si nahá tak tú ruku keby si dala preč bola by to tvoja najkrajšia fotka teda aspoň pre mňa neviem ako pre iných ale pre mňa určite by to bola topka
-
najkrajšia pesnicka je ta vianocna
-
neuražejte mojí manželku Dominičku Mirgovou
-
-
A ešte si Čech
-
To tvoja manžela nie je lebo ty sa voláš Filip Ambrož a jej manžela sa volá Peter Zvolenský
-
-
super
mno domca je super baba znam ju osobne a sme dobre kamosky mam ta mocinko rada dominika muck *14* -
-
Re: super
Ahoj Beat jsem majitelem jedne hudebni spolecnosti a mel bych zejam aby Dominika Mirgova pro nas zpivala mame podespanou smlouvu s tv ockem. Mame jeden probel a to ze nemuzem sehnat kontakt na Dominiku a tak zadam tebe o pomoc kontakt na me je 722790770 s pozdravem ross -
-
Re: Re: super
oo TOHLE SEM TI UVERILA!!! NO AK SI TO MYSIS TAK SES PICA!!! KAZDY KTO SA VOLA DOMINIKA NECH MI TOHLE KOMENTUJE PLLS! ja miluji vsechny Domciky a rada si popsem!!! mogojka@azet.cz *15* -
-
čo hovoriš na dominiku mirgovu a mimochodom nieje P..A
ale ty takže sa neozivaj
-
-
-
-
páčia sa mi tvoje pesničky
su dobre
PS:samantha ihaszova -
krásne spievaš lúbi sa mi najviac talizman.:):) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
mas dobre pesnicki ale rob lepsie fotki lebo na niektorich si spatna ber to ako radu odomna ale mam ta rada nic v zlom hi *15*
-
-
jééééééééééééé
ona se narodila stejný datum ale jinej rok *14*