Přejít na výpis diskuzí

Dove Cameron

OSOBNOST 7.12.2013 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pěkná a dost dobrá herečka, ale nevím proč s nikým nechodí *3*
  • No tak taky někdo pište prosím
  • Treba si ho nasla ale neni to tu napsane
  • Ona má kluka:-)
  • je pekna,ale neviem prečo si nenašla chlapca *7*
  • Zbozňuju ji hlavně v Liv a Maddie je suprová:-)
  • je peknaaaaa:)
  • Prosím pište
  • Já zbožňuju Dove je úžasná a krásná
  • Ahoj já jsem viděla mentalista V-2díl. A byla tam dove Cameron a ,když jsem se šla sem na ní podívat jestli tam hrála tak to tady ještě nebylo...Nějak pozdě si toho všimnul.Já nemám účet abych to tam dala! Ale strašně je hezká je moje oblíbená herečka. *3* *4*
  • TAK JEŠTĚ JEDNOU a pro všechny
    DOVE JE LIV I MADDIE je to jasný?
    pokud ne dojeď te si do usa za dove a zeptejte se jí
  • ja ani ne radsi mam luka benwarda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojky! Nevíte, prosím vás někdo neví kolik Dove měří? Je úžasná.. *3* *4*
  • Liv a Madie nehraje jedna osoba protože Liv má o trošku větši nos než Madie
    ale me je to celkem jedno mam je rada
  • konečně to někdo chápe
  • V jednom časáku a v televizi bylo Dove Cameron, která bravůrně ZTVÁRŇUJE OBĚ SESTRY.
    Některé scény musí hrát jiná herečka jinak by se nemohly např. objímat atd.
    Pro všechny DOVE HRAJE LIV I MEDDIE
    NEHRAJE NIKDOIO JINÝ
    jen některé scény dublérka
  • clou9sara
    Víš co tak si asi teda neviděla Liv a Maddie protože na začátku v titulkách tam máš Liv a Maddie a máš u toho Dove Cameron tak se na to nejdřív koukni a pak něco říkej jo??? *10*
  • Přestaňte se hádat a nadávat si, akorát dokazujete že nemáte na nic lepšího a chováte se jako malé děti. Samozřejmě, že Liv i Maddie hraje Dove, ale oni nemůžou natočit scénu kde se budou Liv a Maddie třeba objímat, když nebudou mít dublérku, protože se to nedá udělat stejně jako jiné scény, kde jsou sice obě ale jedna druhé se ani nedotknou. Ale můžete si všimnout, že když objímají, vždycky je natočený obličej jenom jedné, protože ta druhá ma jiný obličej - je to dublérka. Bez dublérky by se spousta scén v tomhle seriálu vůbec neobešla.
  • Dave cameron je prostě super i v tom cloud9 je nekhezčí a navím proč se pořád hádáte♥♥♥karolína veselá
  • Ne Meddie hraje SHELBY WULFERT VÍŠ když se koukneš na síť tak je sice trošku jiná ale je to ona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit