-
Ten kdo tady ten profil Fullera psal, je pěkný dežo. Fuller, hrál v Army Wives dost zásadní roli a to několik sezón, by mě zajímalo, odkud bere tak mizerné informace. *8* *8*
-
Oh, Chris! Tak všechno nejlepší :)
-
Mám moc ráda seriál Čarodějky. Hlavně sem mi tam líbí Drew jako Chris.
-
Vše nej nej:)))
-
Čarodějky
Jo Čarodějky to je ten nejnej seriál, který znám.Už jako malá jsem na to koukala.6. série je ta nej série a jemu to fak tam seklo.Jeho pastava v 6.sérii je skvělá. *3* -
Jojo to byly časy, kdy jsem si kvůli jeho roli v Čarodějkách nenechala utéct jedinej díl. A když jo, tak jsem byla pěkně naštvaná. Asi bych měla zase z nostalgie kouknout na nějakej ten díl s tímhle zelenookým fešákem.
-
Re: Re: Re: Malibu
moje řeč! přát mu sice nebudu ale v charmedkách sem ho měla taky hodně ráda :) -
Re: ♥
moje taky!! a pořád je :) -
:-)
všechno nejlepšííí -
Narozky
Všechno nejlepšíííí!
*4* *14* -
Re: vite že
ne asi ja už to davno napsala do novinek pořid si brýle:-)))) -
♥
na charmedkách jsem když mi bylo 11 maximálně ujížděla♥♥ *4* A Drew byl moje první seriálová láska
*3* -
Re: Re: Malibu
Já s tebou naprosto souhlasím...:D
Ten kdo to tu vymyslel se tomu určitě tlemí jak vyjevenej páč Drew si to nikdy nepřečte.xD
Přestaňte s tim blahopřáním.Vypadáte jako retardi a pěkně se tu ztrapňujete! -
HB
vše nej k narozkám vím že to nikdy číst nebude ale popřát je slušnost :) a normalní :) -
...
Všechno nejlepší *4* *14* *14* -
:D
Happy birthday *1* -
vite že
víte že si drew fuller zahrál v klipu lindsay lohan v klipu Over?????je tam sladkej....muckuju tě drewe *4* -
ja tu taky nepreju k narozeninam ale tak nwm proc to resis .estli ti to tak vadi tak sem nelez -
a kolik je tobě *1* ???já se sice nad jeho očima nerozplývám ani mu neposílám narozeninové přáníčka *1* , ale třeba v tom díle, jak se narodil a ten dospělý Chris zemřel, jsem si docela pobrečela *3* ... -
filmografie
Někdo by tu měl doplnit Drewovu filmografii, pokud já vím,tak Drew v Army Wives jede už třetí sezonu a nějakej ten film mu taky přibyl *5*