Přejít na výpis diskuzí

Duncan James

OSOBNOST 31.12.2006 
67 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

...

HAPPY BIRTHDAY,DUNC......I LOVE YOU.
  • :)

Duncan má malou dcerku *3*
    • gallacher

Re: :)

hej blik cvak to uz dlouho
  • kikina941

DUNK

Ten je úplně super je strašně moc krásnej já ho úplně moc moc žeru
    James Duncan mtmtmtmtmtmtmt *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • zdravim chtela bych vedet co dela pan duncan james a zije nebo chodi s pani nikki?verite nekdo z vas ze je pan d j bisexual?prosim odepiste
  • DUNC

já ho upe žeruuu! *14* je nááádhernej a prostě nej! *14* strašně mě mrzí, že se BLUE rozpadli *9*
  • duncan

no jasny je nej... *14* ae kdo vi jaký je doopravdy mozna že je to namyslenej frajirek,ae co itak.... *14*
    • kikina941

Re: duncan

no to teda není
  • shy

30 let

Ahoj. Tak Duncanovi je už 30*7* ? Vždyť i v té knížce, co napsala jeho mamka, stojí, že se narodil roku 1979 a ne 78. Ale nevim, někdo psal, že to není pravda a Dunc se udělal o rok mladší *16* *15*
    Kdyžtak mi pište na mail: zohova.monika@seznam.cz
    Díky moc *3*
  • romamelle

Kdo to je??

No Duncan vypadá ksvěle je to borec,ale kdo z nás ví jaký je doopravdy???? *7*
    • Re: Kdo to je??

Mas uplnu pravdu iba sa vam zda ze je zlaty ale v skutocnosti je to debil co vyuziva naivne faninky ktore chce dostat do postele
      • Re: Re: Kdo to je??

A jak to můžeš vědět,hm?Ty ho snad znáš?Nemáš sebemenší právo ho tu urážet!Nesuď ho a i kdyby takový byl,nedivila bych se,protože muž s takovým sexappealem dostane téměř každou.
      • Re: Re: Kdo to je??

Prosimtě dyť ho ani neznáš tak tohle neříkej
      • kikina941

Re: Re: Kdo to je??

tobě to udělal že to o něm píšeš??
  • barainglis

Dunc

Je to prostě zlatíško,, ten jeho pohled mě dycky dostanee :) .. Je fakt krásnej a jeho písničky, hlas... :) *14*
  • *Duncínek*

JJ...Duncan je upe nejlepší..má nádherný oči a něco do sebe..a takovej nevinný výraz!!!Jak štěňátko *14* *14* !!!A jeho CD je fantastický...!Nejlepší je písnička Amazed *14* *1* *14* *14* *1* *14* *1* *14* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Dunc

Duncan je NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ :) *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit