-
Nejkrásnější
Dustin.. upe nejkrásnější herec... v mcleodovkách je upe k sežrání... *14* *14* *14* -
-
Re: Nejkrásnější
jsem se do něho upa zamilovala ♥ *14* *14* *14* -
Re: Nejkrásnější
to máš pravdu! *3* *4* *3* *3* *4*
-
-
:'(
chjo.. proč museli nachat rileyho umřít.. hrozně sem to obrečela.. *9* -
-
Re: :'(
přesně tak =( *9* *9* *9* -
Re: :'(
hmmmmmmmmmmmmmmmm.to jo ale pořad věřim že se vynoří a prostě je a je pravda alespon ja si to tak beru *9* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *9*
-
-
sem smutna
sem smutna že tak krasneho herce nechaly umřit vždit to sním a z kate vypadala tak dobre už ten serial nebude ono kate odchazi 8 serie a bez něj a kate to obavdu bude stat za prd *9* -
-
Re: sem smutna
souhlasím ♥ *9* *9* *9* *14*
-
-
Sympaťák na první pohled!
Už jsem si myslela, že mě v tomto seriálu nepřekvapí žádným novým chlapem a ono éjhle. Dustin umí skvěle hrát Rileyho a padne mu tato role jako ušitá. Tato postava mě čím dál víc zaujala a proto docela truchlím, že ho nechali umřít *9* Jinak je to fakt krasavec se vším všudy *14* *14* Snad ho ještě někdy uvidím i v jiném filmu nebo seriálu. -
Dustin and I love my hope that we will last long .... /český překlad/.....miluji svého Dustina a doufám,že nám to vydrží dlouho....
-
Gannicus. Velmi dobry herec, ale Whitlfield bol jen jeden ....
-
životopis
škoda jen, že jeho životopis je tak krátký, kdyby tak někdo zjístil víc. Mě se to zatím nedaří *9* -
nejlepší herec
dustin clare je nejlepší já ho miluji chtěla bych na ně ho email.
naštěstí jsem jeho typ! ha ha ha ha ha *3* *14* *4* *3* -
erotický film
nedávno jsem ho viděla v nějakym erotickym filmu, teda aspoň myslim že to byl on :) -
-
Re: erotický film oprava
tak to nebyl erotický film ale seriál Satisfakce. Vysílá ho barandov
-
-
nevíte
nevíte někdo,jak se mám registrovat na Dustinův oficiální web?nikde to tam nemůžu najít...