-
EAMONEK
EAMON JE F**K HUSTEJ! -
Jeden hit
Je sice dobrej zpěvák, ale jak se říká je to zpěvák jednoho hitu. Vždyt už v tuto dobu není o něm slechu ani vidu -
souhlkasim
-
Kdo je nejlepší ?!?!
Taky se vám tak líbí EAMON?já ho uplně zbož'nuji!!!!Je to nej nej nej nej nej zpěvák pod sluncem!!! -
jedinej kdo je tady fakt in je jenom Eamon a taky Eminem. nasi ze me nemohli a tak mi k narozkám koupily cedlo. fakt hustý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
TO JSEM ZAS JÁ. HELE ASI MI TO MOC NETANKUJE,ALE TEN KDO OBDIVUJE JENOM EAMONA JE ASI FAKT MÁSLO!!!!!!!JA MAM TOLIK IDOLU,ŽE ANI NEVÍM KDO JE NEJ A KOHO MAM VLASTNĚ RÁDA.JO A PROČ SE TAHLE STRÁNKA NĚJÁK NEOŽIVÝ! NĚKDO TO UVIDÍ A ŘEKNE:"NA TÝHLE STRÁNCE NECHCÍP PES ALE CELÁ SMEČKA,NEBO:TAM JE SRANDA JAK NA HŘBITOVĚ. NEVÍM JESTLI TO MÁ CENU CHODIT NA TAKOVOU NUDNOU A...STRÁNKU!!!!!!!!JA RADŠI JDU!UŽ TOTIŽ ZAČÍNÁM BEJT SPROSTÁ!!!!!!!!!!!!
-
Eminem docela ujde,ale Eamon je Eamon.
-
Eamon je ten nejkrásnější a nejlepší spěvák na světě!!!!!miluju ho a moc!!!!!!!Na Eamona nikdo nemá!!!!nikdo!!miluju ho moc!!PA
-
fuuuuuj!!!
eamon je sracka,je to proste trapak!!!nevim co na nem vsichni vidite!!!vzdyt je to ubozak!!!je mi jedno jestli se mnou nekdo nesouhlasi,ale tohle je muj nazor a nikdo mi ho nevezme!!!nesnasim ho proste!!! sam -
no aby ste se z něho nezbláznili!na tu stránku lezu jenom kvůli referátu...jinak je to už fakt ohrané nemysíte?