-
chybí film
chybí film jako Uzavřený případ. co je velmi dobrý film. -
škoda
Ve filmografii Eddieho chybí film "BUMERANG". *9* -
skvělej
je skvělej v těch komediích je úúúúža *15* -
-
Re: skvělej
Dycky když v ňákym filmu hraje, tak se na něj koukám......předem vim, že to bude sranda
*15* *3* -
-
Re: Re: skvělej
no ja kdys se divam na jeho film tak taky tam je sranda vzdy je s nim sranda a to je dobre *4* *14* *3* *1*
-
-
-
Jo
Jo je dobrý hraje v koímediích jako Dr.Důlitl apod. skvělý herec taky celkem sexy *14* -
-
Re: Jo
taky myslim že je sexy *14*
-
-
Supr Herec
Pro mne je Edie Murphy nejlepší a nejsrandovější herec Hello Edie *14* -
Eddie
Hodně dobrej komik jak ve filmu tak i na pódiu -
-
Re: Eddie
máš úplnou pravdu
*1*
-
-
Návrat Star
Eddieho herecká kariera je špatná v poslední době.Prý se vrátí s hitem.Měl by to být Policajt z Beverly Hills 4.Tak snad to dobře dopadne.Good Luck,Eddie! -
-
Re: Návrat Star
Že je jeho kariéra špatná? Tvoje je snad lepší? Každý někdy šlápne vedle... účetní zvorá fakturu, elektrikáře kopne proud... jenže Eddieho práce je vidět víc. Zatímco zvoraná faktura skončí v koši a nikdo se o ní nedoví, Eddieho ušlápnutí vidí celý svět. Rozhodně není ani mezi herci jediný, kdo natočil slabší kousek. Důležité ale je, že jde dál. A jde mu to pořád skvěle... Hodně štěstí... -
-
Re: Re: Návrat Star
Já to tak nemyslel.Taky jsem rád,že stále točí a sám nejsem toho moc nedokázal.Tlak okolí je těžký.
-
-
-
Krásné narozeniny
Dnes má pan Murphy narozeniny.Je mu právě dnes 47 let.Chci mu popřát vše nejlepší-Happy Birthday and Good Luck! -
eddie
eddie je upa supr *14* -
jste kokoti
to by me zajimalo ktery dement sestavoval tu discografii