Přejít na výpis diskuzí

Edward Speleers

OSOBNOST 31.12.2006 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ed je nadhernej

ed je moooc peknej,proste nadhernej. ale i dobrej herec. od ty doby co sem videla eragon, sem si zamilovala jak film, tak eda. je vazne mooc peknej. *14* *14* *15* fakt
  • láskuju ho! *14*
  • Je šíleně krásný asi jsem se zamilovala *14* *4*
  • Super

Ten jeho úsměv... *14* Úplně se mi z toho úsměvu podlamujou kolena. *3* Je kráááásnej a myslím, že Eragona zahraje dobře *3*
  • eragon

neni nejhorší, ale kdyby tam dali sumperta nic by tim nepokazil spíš naopak *14*
  • no neni nejhorší, ale sumpert je fakt lepší
  • znám hezčí

edward neni ošklivej sice znám hezčí ale i ošklivější... *3*
  • No myslim ze i Jeremy i Ed sou moc pekni ale Ed je takovy novacek jeste nikdy sem ho nikde jinde nevidela az v kine byl vystaveny na bilboardu a Jeremyho toho sem zase videla ve spousta filmech rikam proste oba sou zlaticka proste blondacci......... *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale libi se mi jeste jeden blondacek Chad taky moc peknej....Chad Michael Murray kouknete se na nho taky nekdy je moc peknej *14* *14* *14* *14*
  • eragon

Je hezčího kluk ale to si myslítevy je hezkej ale až uvídíte jiného tak to o něm říkat budete je fakt hezkej *5* *14* *3*
  • není hezčího kluka

Já s váma nesouhlasím. Ed je nádhernej kluk. A ve filmu bude určitě hodně dobrej a ještě víc hezkej. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit