-
vše nnejlepší Eleno *14*
-
já má ráda i elenu i katherinu obě jsou úplně rozdíné ale mají stejní osud (oběva vimřela celá rodina ale v pátí serii se tam viskituje i katherinina dcera)
-
-
Oběm nevimřela celá rodina ale neva *3*
-
-
božee vi ste us stimm fakt trapny!!!§ ani jeden herec tam neni spatnej!!!
-
Nina nebo Elena neni žádná kurvička zbožňuju ji a to bylo až moc to o ni psát. Nina a Ian jsou BEST. (Elena a Damon) myslim že ten kdo jí nadává je totální .....raději si skoukněte všechny řady jako já a asi změníte názor pokud nejste na palici. *16*
-
-
Já viděla spoustu dílů a řeknu tohle Elena je ta nejpitomější postava co jsem kdy viděla kvůli ní umřelo tolik skvělých postav např. Kol,Jenna a další,a aby toho nebylo málo Kolova smrt byla naprosto zbytečná zemřel jen kvůli tomu že Elena chtěla lék a on se bál Silase tak ho zabily a lék stejně skončil v Katherine.Takže Elena je pitomá,hloupá a namyšlená princeznička co se neumí rozhodnout jestli bude se Stefanem a nebo Damonem a oboum zlomila srdce,pořád hrála na city,koho neměla ráda musel zemřít zatímco Katherine byla k Damonovi a Stefanovi upřímná a snažila se je chránit ale pak přišla Elena a Katherine byla ta nejhorší. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
Katherine je BEST <3 <3 *14* *14* *14*
Elena *11* *11* *11* -
maš pravdu totalni magor *10* *4*
-
-
je pekna kurvicka pojebana jenom bzeci
-
-
Kamo tak ty jsi asi videl tak maximalne 1 dil ... tak s takyma kecama jdi nekam ... jo je ubrecena tak maximalne v 1 serii... radsi se jdi divat na flinstounovi to je neco pro tebe ... :@
-
drž hubu debi·e nechápu proc si myslíš že seš drsnej když o filmový postavě řeknes ze je kurvička. jestli se ti nelíbí tak si jí nevšímej!!
-
-
Ahoj prosim koukněte se a okomentujte :D
http://www.youtube.com/watch?v=azYfkMoRzbg -
já se na to koukam 8 let a co vi tu písete je kur** špatne teda něco za prvé skoukněte si všechny serialy a pak mluvte do pí** a damon je nej sexi
-
-
Jojo je mno :*
-
jak se na to můžeš koukat 8 let,když ten seriál existuje teprve
5 let *16* *10* *9* *13* *8* -
Velká pravda!
-
-
Damon není žádnej slízak akorád je odvazanej a okouzlujíci má šarm a není takopatrnej a kchsichtíky má lepší PROSTĚ SEXI *14* *14*
-
to bylo dobrý když se líbala s Damonem ale doopravdy to byla Katherine.
Ale ke Stefanovi se hodí víc je sexy. Damon je takovej slizák -
moc si hezka fak.eleno tobe a dejmonovi preji hodne stesti.moc *2* *2* *1* *1*