-
milááááááááááááááášek můj
-
*2* *2* *1* *15* *3* *14* *4*
-
Frodo
Je kouzelný, v LOTRu byl přesně podle mých představ a do Froda bych se dokázala zamilovat a bez problémů po něm skočit, ale Elijah jako člověk by mohl být náladový, žárlivý, cholerický atd, zkrátka neznám ho...raději budu snít a hýčkat si svého Froda doma,nemá sice jeho vizáž k nakousnutí, ale duši má úžasnou *1* lepší vrabec v hrsti... *3* -
sa na ta a na :-D
elijah???fakt supr herec... *5* nejvic byl mych sladkych 17 *14* -
Vím to jistě
Dneska jsme se ze třídou a šesťákama dívyli místo příroďáku na film: Všude dobře, doma nejlíp. Když se tam ukázal Eli. Všechny holky udělaly: "Ach" Mám ale pocit že jsem ho ve filmografii nenašla. Jinak ale musím říct že herec je to dobrej a i já jsem ho své doby měla moc ráda. Pán prstenů byl film který jsem zbožňovala a dokonce mě 1, 2 i 3 podělil Ježíšek. Dále jsem viděla, Strom snů, sladkých 17 a už bohužel nevím a ten film jak tam letěla ta kometa na ně... prostě nějhezčí je jako malej... *15* -
máš krásný kukadla *14* *14* *14*
nádhernej prostě :)) -
nej
vse nejlepsi k tvim narozeninam...hodne zdravi a lasky..ale ty jich mas mrte...to si dokazu predstavit..a. kdy se zase obevis na platne?...si muj herec v pana prstenu ale to je taky i aragorn..no ty vys kdo..tak vse nej pp *15* *14* *4* -
narozeniny
taky ti opožděně přeji vše nejky k tvým narozkám....!!! *3* *1* -
Happy birsday elijah
*5* *14* *4* *3* -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým narozkám..!!!! *14*