-
všechno nejlepší *2*
-
Mno podle mkne je Cuthbert samicaaaaaaaaaaaaaaaaa genialni *1* *14* *14* *14*. nejvic se mi libila v Laske nebesky a Dum Voskovych figurin. Miluju Ji *14* *1*
-
Zdravím, přidávám jen malou perličku ze současnosti - Elisha se zřejmě osobně zůčastnila letošního MS v ledním hokeji ve finských Helsinkách! Myslím si, že při vyřazovacím zápase Kanady se Slovenskem se objevila v záběru kamery v 1:50 třetí třetiny při přerušení hry. Čeští komentátoři ale zřejmě netušili o koho jde a zaměřili se spíše na manželku jednoho z kanadských hráčů... *1*
-
Re: Elisha
s tou bych chtěl dítě:D:D:D:D:D:D:D:D:D *14* *14* *14* *14* *14* -
Elisha
Je toc ta nejhezčí kráska co jsem vyděl *14* -
kráska
je to kráska .. *14* *14* *14* som z nej hotový *14* *14* *14* I LOVE U !!! *14* *14* *15* ... -
Re: fakt hezká
kazdy nemuze byt krasny ne?!!!! *7* -
Re: Elisha je kus
Tak ta Elisha je sice hezká ale Taťána je mnohem hezčí, Netvrdím že neznám hezčí než je ona těh je mnoho ale myslím si že určitě patří k těm hezčím misskám které u nás byly zvoleny. Ovšem vše je věc vkusu a názoru :-) Podle mě třeba Taťána není zas až tak nepřirozená pouze to děla ta klasická kombinace opálené pleti a platinové blondýny která ji děla i o něco starší ovšem ne že by vypadala na 40 jak tu někteří píší vypadá pouze trochu zrale a to i díky svému projevu a stylu oblečení. Od spousty lidí je to závist ale také dokážu pochopit i ty kterým se Táňa nelíbí ale nesouhlasím s tím že by jí někdo mohl říct že je ošklivá a nebo že si svůj titul nezasloužila :-) -
..
vše nej *14* -
Nadherny usmev,aspon v TV :)
Elisha je naozaj krasna herecna ktora ma velmi zaujala..No jednoduhsie bude len snit,skutocnost ze by som ju niekedy mohol vidiet ci osobne pocut je myslim nemozna,keby nie asi by som padol na zadok a rozplakal sa *9* *9* *9* -
fakt hezká
Jedna z mála holek v šoubiznysu co je fakt krásná...taková lady GaGa nebo katie perry, jenifer lopez, penelope cruz, avril lavinge a pink sou proti ní ošklivky.. -
sem chudak
kua to sem ostuda ja ten film videl az ted... vic sexiy holku sem nevidel... asi sem se zami.... sem chudak ze???
sory za chby v pravopisu... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Elisha
Elisha je nejhezci zena na svete, co bych za to dal, kdybych mohl mít takovou holku :) *14* -
muž
Co takhle vzít(: *autobus a jet za ní osobně celý tlup..(všichni))),, *3* -
Re: Elisha je kus
herbie ja si myslim to iste co ty,aj ja raz musim ist do USA sa na nu pozriet,je to naozaj kus,a ten film sexbomba od vedla je najlepsi -
Elisha je kus
je to fakt nádherna holka jednou jsem vydel film sexbomba od vedle a musim na nej koukat furt no Elisha je proste kus *14* jednou se poletim podivat do USA na tu krasku osobne..... *14* -
Elisha
Elisha má dnes narozeniny! Vše nej!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
Elisha
Tak jakoze fajne kocena ale osobne znam i hezci *3* *3* *3* *3* *5* -
Elisha
je přenádherná chci ji někdy vidět osobně *14* *14* *14* *14* -
Elisha
je to ta nejhezčí ženská co sem kdy viděl *14*