Přejít na výpis diskuzí

Elisha Cuthbert

OSOBNOST 31.12.2006 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sem chudak

kua to sem ostuda ja ten film videl az ted... vic sexiy holku sem nevidel... asi sem se zami.... sem chudak ze???
    sory za chby v pravopisu... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kráska

je to kráska .. *14* *14* *14* som z nej hotový *14* *14* *14* I LOVE U !!! *14* *14* *15* ...
  • Mno podle mkne je Cuthbert samicaaaaaaaaaaaaaaaaa genialni *1* *14* *14* *14*. nejvic se mi libila v Laske nebesky a Dum Voskovych figurin. Miluju Ji *14* *1*
  • Zdravím, přidávám jen malou perličku ze současnosti - Elisha se zřejmě osobně zůčastnila letošního MS v ledním hokeji ve finských Helsinkách! Myslím si, že při vyřazovacím zápase Kanady se Slovenskem se objevila v záběru kamery v 1:50 třetí třetiny při přerušení hry. Čeští komentátoři ale zřejmě netušili o koho jde a zaměřili se spíše na manželku jednoho z kanadských hráčů... *1*
  • Elisha

Je fakt skvělá herečka,je krásná ,uspěšná, a doufám, že není namyšlená.Ve filmu Dům voskových figurím byla uplně boží,i ve 24 hodin.
  • Super

Myslim ze Elisha je novou nadeji na supr herecku v HOLLYWOODu! Je mlada sexy a hezka:D Ma fakt talent a neni namyslena! SUPER!
  • ariel
    všechno nejlepší *2*
  • No tak shlidněte holku od vedle...Mazec!!!
  • zrovna jsem se dokoukala na sexbombu od vedle.dneska už po třetí :) jak já tu holku žeru :)) je fakt suprová!!
  • Sexbomba od vedle

Já ten film shlídla právě před chvílí a je fakt SUPER:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit