-
zlata
podla mna bola najlepsia v lost *15* *14* *1* *1* -
Liza
Liza je super, nechapem ludi ktorím sa nepáci,ale nech.Len skoda ze ju nepoznám. -
Re: seriál
jojo taky už sem založila ten seriál tak doufám že to doplní -
seriál
Hrála ještě vražednou psychopatku v seriálu: Kauzy z Bostonu I/2 *3* -
Chodí teda s tím Garym ???
Hele nevíte někdo teda jestli chodí s tím Garym Bakewellem, který s ní hrál v příběhu Lindy McCartney??? Jestli jo, tak to sem napište. Říká se, že spolu doopravdy chodí. Jo a jestli víte někdo o Garym víc, tak mi to napište na e-mail: linkinpark23@email.cz.
Dík moc. *4* -
Jedině Liz
Nejkrásnější herečka, jakou znám. Má úžasný hlas a smích, a navíc hraje naprosto přirozeně, je přirozeně krásná, a ten upřímný pohled.. Prostě je to moje nejoblíbenější herečka *14* *14* -
Re: krasna
Trefné!! *14* -
Re: Juliet!!
Já doufám, že s ním nebude, protože Jacka nemám ráda (Je to takový ten typický krásný chlapec, co na něj ženské letí samy. To nemám ráda. Doktůrek jeden :-) To raději se Saydem, kdyby byla, to by byl dokonalý páreček:) I když se vlastně k sobě nehodí ... *1* ) -
Re: Re: Antisexuálka
S tím mohu jen souhlasit *4* -
Juliet jedině
Zatím jsem ji neviděla hrát v jiném filmu(seriálu) než Ztraceni ... Ale co se tak dívám na ty fotky, tak se líbí jen jako Juliet- je tam taková tajemná, charismatická, prostě báječná. Na fotkách třeba ze života a tak, tam už tomu chybí jakési kouzlo ... Ale jako Juliet je jedinečná !!! *14* *3* -
Re: Antisexuálka
Si magor????? seš!!!! Nebo zajdi k očnímu!!!!! Tahle herečka je nádherná a hlavně přirozená!! Nemusí na sebe patlat tuny makeupu jak to dělají jiné holky a vypadá pořád skvěle a skvěle hraje!!! *16* -
Antisexuálka
je hnusná a nesympatická -
BLOG
Kukněte na můj blog julietburke.blog.cz -
Juliet!!
Je strašně přirozená a moc sympatická!!! A doufám, že bude s Jackem!!!!V Lost ji lovuju!!! *14* -
filmografie
Hele dejte tam * The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006) as Mrs. Claus/Carol Calvin
* Running Scared (2006) as Edele
* "House M.D." (2004) as Sister Mary Augustine
* 3: The Dale Earnhardt Story (2004 TV movie) as Teresa Earnhardt
* "Boston Legal" (2004) as Christine Pauley
* "The Lyon's Den" (2003) as Ariel Saxon
* The Santa Clause 2 (2002) as Principal Carol Newman
* "ER" (2000-01) as Dr. Kim Legaspi
* "Time of Your Life" (1999-2000) as Ashley Holloway
* The Linda McCartney Story (2000 TV movie) as Linda McCartney
* Nurse Betty (2000) as Chloe Jensen
* Frequency (2000) as Julia 'Jules' Sullivan
* Gia (1998 TV movie) as Linda -
krasna
krasna,krasna no prostě božska,nejkrasnějši je v lost. -
Re: Re: Nádherná
Fakticky tolik fotek?? Tak jakto, že sem nějaké nehodíš?! *3* *3* ? No je opravdu božská!! Čumím na ní furt na youtube, má nádhernej hlas, ještě krásnější smích a ty oči a ksichtíky..to bych jí sežrala... *8* *14* *14* -
Re: Nádherná
Jo a ještě taky hrála ve filmu Gia - kde stvárnila jednu z hlavních postav děju, nechápu, že to nikde není uvedený *4* *14* -
Re: Nádherná
Tak to s tebou 100% souhlasim.. Mám asi 3000 jejich fotek, já jí úplne zboznuju .. Fakt ji Lovuju .. A nejlepsi je v ER a GIE .. At zije !! :-* *14* -
Nádherná
Je to ta nejkrásnější herečka jakou znám!!! Hrála také v pohotovosti - Kim Legaspie, nebo také v Gie. Je supr!! Nemluvě o Juliet Burke v Lost III !!! *14* *14* *14* *14*