Přejít na výpis diskuzí

Elizabeth Taylor

OSOBNOST 31.12.2006 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veronikak

Pro Elizabeth

Elizabeth děkuji za všechno co jsi udělala pro ého milovaného Michaela za tvojí lásku za to,že jsi vždycky stála při Michaelovi i v těch nejhorších chvilkách vždy jsi podala Michaelovi svou pomocnou ruku a nezradila jsi ho.Říka se,že pravdový přítel je ten kdo ví o tobě vše a přesto tě má rád.Elizabeth Ty jsi byla vždy tou nejlepší a opravdovou přítelkyni jakou měl Michael.Elizabeth ty jsi jediná která Michaela milovala a neubližovala mu vždycky ses snažila mu pomoct.Vím,že po Michaelovi smrti to těžko zvladáš a že bez něho nechceš žít mě Michael taky moc chybí a nedokážu se pořád vzpamatovat ze šoku,že Michael je už navždy v nebičku.Elizabeth ty víš sama jaký měl Michael srdíčko že ho měl nádherný,že srdíčku měl jen samou lásku pro každého.Děkuji Ti Elizabeth Taylor co jsi udělala pro Michaela Jacksona.Ty jsi ho korunovala na King Of Pop ! ! Mám Tě ráda Bůh Ti žehnej Elizabeth !!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • veronikak

Merry Christmas

Elizabeth Merry Christmas and Happy new year 2011 !! I love you ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • veronikak

MICHAEL A ELIZABETH

MICHAEL A ELIZABETH I LOVE YOU ♥♥♥♥♥ *14* *14* YOU'RE ALWAYS IM MY HEART !! *14* *14*
  • Kleopatra

Ze všech představitelek Kleopatry byla
    podle mého dojmu Liz nejideálnější a
    nejpřesvědčivější. *3* *4*
  • thesimsa

Re: e

No tak sem nelez ..
  • xlenniex

Happy Birthday!

Všechno nejlepší, Liz! <3
  • pajka52

*

Všecko nejlepší k narozkám, Elizabeth *4*
  • :))

Happy Birthday , Lizz :)) *3*
  • anet.k

Re: :)

Taky se připojuji k přání :) všechno nejlepší :)
  • majka096

:)

Všechno nejlepší Elizabeth *3* *14*
  • love.kate.love

happy birthday...

Happy Birthday,Elizabeth! *3* *15*
  • mrs_jackson

Re: Závidím jí

Jo, byli hodně dobří přátelé taky bych s Michaelem chtěla zažít to co ona ale to už se mi nesplní... *9* *9* *9*
  • mrs_jackson

A proč???? *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* Vždyt je v pohodě!!
  • baluska1

Závidím jí

Tolik toho prožila s MIchaelem Jacksonem, tolik jí závodím, jí MJ miluju a jí mám moc ráda.
  • evelina

Tak co děláš na jejích stránkách. Věnuj se těm, kteří se ti líbí. Taylorka je užasná legenda. *3*
  • e

Ja ji uplne nesnasim!!! *16*
  • kiris

Byla to kamarádka..

...krále popu! A navždy ho bude milovat! *1* *14*
  • Životopisy

Zdědil jsem knihy Alexander Walker - Elizabeth,je v výborném stavu mám dvě tak jednu prodám . *14*
  • Re: filmotéka

pomuže mi někdo sehnat film....skrocení zlé ženy nemužu ho sehnat..... *4* *9* nemužu ho sehnat ale jen s elisabet
  • Nooo

Neviděla jsem žádný její film,ale musím uznat,že byla opravdu moc hezká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit