-
Byla to kamarádka..
...krále popu! A navždy ho bude milovat! *1* *14* -
Mám Liz velmi ráda a ztrávila jsem příjemnou půlhodinku prohlížením jejich fotek. Byla to krásná baba!
-
-
Re:
To vážně byla. Pro mě ta nejhezčí.
-
-
filmotéka
Zbožňuji s ní film Zkrocení zlé ženy. To je prostě skvost. -
-
Re: filmotéka
pomuže mi někdo sehnat film....skrocení zlé ženy nemužu ho sehnat..... *4* *9* nemužu ho sehnat ale jen s elisabet
-
-
z mého blogu
Celý odpoledne jsem byla venku, ale až teď jsem se dostala k počítači. Přihlásila jsem se na e-mail, ale než jsem stačila stisknout tlačítko "přihlásit", zastavila jsem se, protože tam byl odkaz na novinky a bylo tam něco o Elizabeth. Ani jsem si ten titulek pořádně nepřečetla a hned rychle klikla. Ani si neodvažuji sem psát, co se to stalo, ale stejně, vy všichni to víte. Nemohu tomu uvěřit, ale bála jsem se toho, že brzy umře. Úplně mi to prostě vyrazilo dech. A mám taky obavy z toho, že na ní bude zase bulvár vydělávat, jak na Michaelovi. :(
Ale jedno je na tom pozitivní. Má nebo bude mít svatej klid, nic jí nebude trápit, bolet a to nejlepší je, že se možná setká někde s MICHAELEM ;) -
Nooo
Neviděla jsem žádný její film,ale musím uznat,že byla opravdu moc hezká. -
Dlouhý a krásný život
Velice mě mrzí, že má tato kráska a vyníkající herečka tak velké zdravotní potíže a doufám že za pomoci své rodiny, přátel a výborných lékařů se zase co nejdříve uzdraví. Hodně štěstí!!! *14* -
Životopisy
Zdědil jsem knihy Alexander Walker - Elizabeth,je v výborném stavu mám dvě tak jednu prodám . *14* -
Kleopatra
Ze všech představitelek Kleopatry byla
podle mého dojmu Liz nejideálnější a
nejpřesvědčivější. *3* *4* -
šokující zpráva
Coooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! !!!to ne!.Liz je v nemocnici.má potíže ze srdcem já se bojím že umře já jí mám ráda nesmí umřít prosím to nesmí.pomocte jí prosímmmmmmm.Michael kdyby ži tak by byl moc smutný a plakal by a já taky je to jeho kamárádka a já jí mám moc ráda....... *9* *8* -
R.I.P
Další hvězda Hollywoodu zhasla *9* když jsem se před chvílí podívala do zpráv a bylo tam R.I.P Elizabeth Taylor, nemohla jsem uvěřit :(