-
Ach jo
Asi budu vypadat divně a určitě naštvu fůru lidí...Pan Emanuel Ridi je bezesporu okouzlující mužský...určitě umí vařit a jeho pořad je jeden z mála docela zábavných...Možná jen proto, že tak "roztomile mluví česky"
Já a moje rodina jsme milovníci dobrého jídla, vína, stylových a různorodých restaurací všeho druhu.Milujeme odborníky v každém oboru, kteří vědí co dělají a dělají to dobře, jeho pořad nás každopádně zaujal..
Ale a nyní to "ach jo"...proč takovýto člověk, který je velmi úspěšný ve svém oboru, sympatický atd...musí "fušovat" i do reklam mobilního operátora No je to pochopitelné, peníze nesmrdí. Ale od té doby co začal "jet" na vlně popularity a namočil se s reklamami mimo obor, nějak už jeho pořad nejde tak moc pod vousy.Stal se pro mne pouze "populárním člověkem", který si zve naprosto nezajímavé rádoby "celebrity" a holt straší na obrazovce.
I přes to mi je stále sympatickým...no užijte si peníze od mobilního operátora..ale možná byste se měl držet vaření, restauratérství a všeho co s tím souvisí.Jestli Vásuvidím na nějakém plakáte,který nesouvisí s vařením, možná se mi tak trochu zvedne žaludek.
Může Vám to být jedno, můj názor je zcela bagatelní, to je nad všechny diskuse.....
J.S. *9*