-
Všechno nejlepší :)) :3
-
Happy B-day Emily. I love CSI Miami. :*
-
Všetko naj k narodeninám Emily... Emily mám hrozne rada v CSI je skvelá... *1*
-
Všecičko nej hodně štěstí zdaví a všechno to co se přeje
-
všechno nejlepšíííí
-
Re: :-*
v tom máš pravdu a podle mě je nej,nej,nej herečka na celém světě a mám ji moc ráda *1* -
Re: Re: Re: dotaz
a nevite nekdo s kym je tehotna? *4* *4* *4* -
:-)
všecičko nejlepší -
Happy Birthday
Happy Birthday Emily Procter . *3* -
happy birthday ;D
Jééj Emily má dnes narodeniny tak všetko najlepšie ;D
V CSI je úplne úžasná, nič v zlom ale mám ju radšej než Nataliu tak dúfam že nám ostane aj v 9. veď aké milé by bolo ak by mala s Delkom dieťa ;D *15* *15* -
Re: je Těhotná
jupí prej neodejde prej jde pouze na mateřskou a pak se vrátí juhhuhu -
Re: Re: dotaz
nn lesbička to neni to byl pouze kec bulváru Blesk TV no a určo nebudelesbička když je těhotná *1* -
je Těhotná
ahojky Lidičky takže mám upa new zprávy
Emily procter je těhotná takže v 9řadě pohužel asi nebud nbo bude mít s "Ericem " díte :o to ještě není jasně ale vypadá to jako že odejde *9* tak doufám že se aspon pak někdy vrátí bez ní by to byla nuda :(
*9* -
Re: dotaz
cau jednou jsem cetla v jednom casopise ze je pravdepodobne lesbicka ale jestli je to pravda tak to fakt nevim.jojo krasna opravdu je *3* -
dotaz
cau hele lidi nevite nekdo s kym ted chodi sem to hledala snad vsude a uz nevim co s tim. evidentne jsou dobri pratele s adamem rodriguezem ale neznam jejiho pritele . a stve me to . je fakt uzasna a ochotna vtipna a hlavne usmevava! *3* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Emily je nejjjjjjjj
já ju taky mám moooooooc ráda a je jako můj vzor obvzláš i její hraná role no to víte zbraně jsem držela už od 1 roku takže se nedivte že ci bít u zbraní :D takže dost společných zájmů *3* -
Re: Madam Dokonalá:o)
no slyšela a viděla jsem že si oholila vlášky ale nwm jestli to bylo jen sehraný nebo doopravdy ženou se drby že má rakovinu *9* -
happy birthday
vsechno nejj!! -
Emi
Vše NEJ NEJ ENJ Emi:)*
<3 -
:-*
Všechno nejlepší Emily,v kriminálce Miami jsi vážne moc super *14*