Přejít na výpis diskuzí

Emily Reaves

OSOBNOST 28.7.2009 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vevinka007

Přehánite to !!

Něco vám řeknu tkž za 1. zbytečné hádky =)
    za 2. Není to sestra Miley .. je to nej..kámoška Noah Cyrus a ta Noah Cyrus je sestra Miley Cyrus!!!!!!!
    za 3. Sice je malá a maluje se a co je vám do toho ??! Taky snad chce nějak vypadat a nezáviďte !! ;)
    • smiley.ell

Re: Přehánite to !!

emily je sestřenice miley a noah
  • Happy Birthday

Opožděně Happy Birthday *3* *4*
  • zenonqua

:D

Happy birthday Emily :D
  • lady-dh

Newim,newim..

noo..takže na jedný straně souhlasim s tim že to Malilinko přehání,ale na druhý straně chci říct že je ještě malá,a že s toho vyroste,je rostomilá a podle mě má lepší chování než Noah Cyrus-tzv. 'Lolitka¨' *15*
  • niki

to vy jste pici,cupky a nerikejte mi ze vi se nemalujete takze drzte klapacky. vzdyt je este mala zamyslete se nad sebou nez zacnete zase psat jo vy kurvy, buzny,cupky a tak dale *7* *10* *16* *8*
  • lucilautner

jj

boze to je ale cupka,co bude v 11 pica mala horsi nez britney bude *13*
  • vanessavk

Emily, Noah a Miley

No ja túto partičku zbožnujem *14*
  • supulka

omg

je jí devět nebo kolik, je zmalovaná jak děvka a bůhvíco ještě. si myslí že je nějaká superstar nebo co... *7*
    • Re: omg

Milá dámo náhodou je superstar je to ségra Miley Cyrus takže klídek jo já se s ní znám má pěknou šatnu a v Tennesse má krásnej statek má spoustu nafouklích sukínek moje mamka je z Tish Cyrus spolužačka takže co děláš jako zy píp k..v. *13* *13* *13* *8* *8*
      • Re: Re: omg

omg ty si trapká. Si myslíš že ti to někdo uvěří??? omg si jen spičená malá čubka!
      • smilezz-montana

Re: Re: omg

Emily Reaves není sestra Miley! *1*
    • Re: omg

Milá dámo náhodou je superstar je to ségra Miley Cyrus takže klídek jo já se s ní znám má pěknou šatnu a v Tennesse má krásnej statek má spoustu nafouklích sukínek moje mamka je z Tish Cyrus spolužačka takže co děláš jako zy píp k..v. *13* *13* *13* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit