-
Re: Re: Re: Re: Re: Wááá Emmuška je boží
já si ho teprv musim stáhnout ale už sem ho viděla =) a Aqamarine je taky uplně ůžasný =* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Wááá Emmuška je boží
Jo dneska jsem ho zase skoukla *3* -
Re: Re: Re: Wááá Emmuška je boží
Hotel pro psy ?? ten ani nejde popsat prostě totálně krásnej =* *14* *14* -
Re: Re: Wááá Emmuška je boží
No co skvělej ... úplně božskej ... koukám na něj furt, a pak taky na Aquamarinu ten taky úplně miluju a nebo Hotel pro psy, no ten je absolutně boží !!! *14* *15* *15* *15* -
Re: Wááá Emmuška je boží
jn je to prostě skvělej filík =) *14* -
Wááá Emmuška je boží
Miluju úplně nejvíc filmík Puberťačka s Emm a Alexem ... spolu jim to hrozně moc sluší ... *14* -
Re: Prostě miluju ...
přesně tak Emminka je prostě zlato =** je totálně dokonalá ♥ *14* *14* -
Re: Re: Ještě hrála...
joo a taky hrála ve WILD CHILD.. vymazlenej film.. :)) -
prosím
Ahojky,Zbožňuju Emmu.Můžete mí prosím poslat odkaz nebo řict kde bych mohla stáhnout album emmy nebo některé pisničky?? nemužu to nikde najít, prosímm, ozvite se, předem děkuju :) *4* *4* *4* -
new film
hey lidi Emma bude hrat ve filmu A Great Education s Williamem Moseleyem. muzete sito precist tady http://www.empiremovies.com/2010/05/13/roberts-and-moseley-in-a-great-education/
doufam ze bude brzo natocenej uz se tesim -
Re: Re: emma
na ulozto.cz si můžete stáhnout jakej chcete film ... -
Re: BEST film:)))
ja taky a je to supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer miluju ji *14* *1* -
Re: Ještě hrála...
a ještě v hotelu pro psy -
Ještě hrála...
Hele ale dyť ještě hrála ve WildChild (Puppy) *4* -
Re: Je skvělá:-*
TYS VIDELA NANCY DREW JA TAKY JE TO HYPER SUPER BOMBA BEZVA COOL FILM *15* *15* *15* *15* *15* *15* *8* -
Re: emma
HUTY KDE SI TO SAKRA STAHLA PROSIM,PROSIM REKNI MI TO.NEJLIP DOVECERA MI NAPIS ODPOVED ZEJTRA BUDU MIT KOMP V CUDU *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: je cool
MAS PRAVDU G.ANICKO TMAVY VLASY JI SLUSI VIC *5* *5* *5* -
Re: Skvělaá je ♥
JA AQUAMARINE VIDELA JE TO BOMBA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Prostě miluju ...
beru te za slov pusinko *5* *4* -
Prostě miluju ...
Miluju Tě, prostě miluju ... *14*
Jseš opravdu úžasná ... *14*
Prostě jako zpěvačka a herečka prostě jseš BEST !!! Moc tě milluju *14* *14* *14*