-
HAppy birthday *2*
-
Neskutočná je*ačka :)
-
nesnasim ji protoze chodim s Evanem *10*
-
-
Vy jste fakt ještě děti. Vy ani na American H. S. nekoukejte -.-
-
Ty jsi taky případ pro psychiatra -_-
-
Přesně tak! Odvedeme si ho! A budeme mít střídavou péčo :3 nikdo jako je ona si ho nezaslouží! -_- *16*
-
Měla bys spíš být ráda že Evan je šťastnej!!!!!! Miluju takovýhle lidi twl..
-
-
"twl" ty zkrtky se ještě používají ?-.- to jsem ho "milovala" a když jsem zjistila že s ní chodí tak jsem jí začla nesnášet ale teď už je to v poho
-
-
-
Ja Emmu Roberts Milujem,Ona a Selena Gomez,Demi Lovato,Ashley Tisdale sú môj celý život MILUJEM ICH
-
Happy B- Day :) *14*
-
ahoj :D prosím někde sem četla že Ema chodí s Teylorem Lautnerem je to pravdá ? prosím potvrtě .... ale tady na osobnostech to sice není :P
-
ahoj vsichni Emma se tento rok rozesla s Evanem svtb se nekona
důkaz : http://www.odhaleno.cz/hollywood/clanky/16731/Stastny-konec-se-nekona-Emma-Roberts-a-Evan-Peters-zrusili-zasnuby -
Happy Birthday Emma!! *14*
-
Ahoj chtěla bych se jen zeptat v jakém městě žije Emma?
-
-
Lol...to je tak těžké použit google ? V L.A.
-
-
OMG..
jj taky si myslím, že ten film bude mít úspěch samozřejmě je spíš pro teenagery.. :D já jsem z něj nadšená.. fakt se mi to moc líbilo.. myslim že kluci to asi neocení a ani dospělí.. ale teenagery by mohli :D noo a Emma.. ona je fakt kráásnáá.. jako blocka tam víc zářila.. ale hrozně moc jí pak slušelo jak měla ty hnedý vlasy a byla do červena na tom večírku.. vypadala jako sněhurka.. bo tak někdo.. fakt moc pěknáá.. ale nemyslím si že to někam dotáhne.. v anglii podle mě polevili..ted se tam snad může stát každej hercem či herečkou.. a pdole mě je hezčí než Julia,její teta... mě se nejvíc na tom líbilo že ty holky z toho její pokoje jsou poměrně starší.. třeba tý Kate je 23.. *15* -
-
Re: OMG..
mluvila jsem k filmu wildchild.. ;)
-