Přejít na výpis diskuzí

Emma Roberts

OSOBNOST 14.4.2007 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HAppy birthday *2*
  • Neskutočná je*ačka :)
  • nesnasim ji protoze chodim s Evanem *10*
    • Vy jste fakt ještě děti. Vy ani na American H. S. nekoukejte -.-
    • Ty jsi taky případ pro psychiatra -_-
    • Přesně tak! Odvedeme si ho! A budeme mít střídavou péčo :3 nikdo jako je ona si ho nezaslouží! -_- *16*
    • Měla bys spíš být ráda že Evan je šťastnej!!!!!! Miluju takovýhle lidi twl..
      • "twl" ty zkrtky se ještě používají ?-.- to jsem ho "milovala" a když jsem zjistila že s ní chodí tak jsem jí začla nesnášet ale teď už je to v poho
  • Alysa.Coleman
    Ja Emmu Roberts Milujem,Ona a Selena Gomez,Demi Lovato,Ashley Tisdale sú môj celý život MILUJEM ICH
  • Happy B- Day :) *14*
  • ahoj :D prosím někde sem četla že Ema chodí s Teylorem Lautnerem je to pravdá ? prosím potvrtě .... ale tady na osobnostech to sice není :P
  • ahoj vsichni Emma se tento rok rozesla s Evanem svtb se nekona
    důkaz : http://www.odhaleno.cz/hollywood/clanky/16731/Stastny-konec-se-nekona-Emma-Roberts-a-Evan-Peters-zrusili-zasnuby
  • Happy Birthday Emma!! *14*
  • Ahoj chtěla bych se jen zeptat v jakém městě žije Emma?
    • Lol...to je tak těžké použit google ? V L.A.
  • werca_007

OMG..

jj taky si myslím, že ten film bude mít úspěch samozřejmě je spíš pro teenagery.. :D já jsem z něj nadšená.. fakt se mi to moc líbilo.. myslim že kluci to asi neocení a ani dospělí.. ale teenagery by mohli :D noo a Emma.. ona je fakt kráásnáá.. jako blocka tam víc zářila.. ale hrozně moc jí pak slušelo jak měla ty hnedý vlasy a byla do červena na tom večírku.. vypadala jako sněhurka.. bo tak někdo.. fakt moc pěknáá.. ale nemyslím si že to někam dotáhne.. v anglii podle mě polevili..ted se tam snad může stát každej hercem či herečkou.. a pdole mě je hezčí než Julia,její teta... mě se nejvíc na tom líbilo že ty holky z toho její pokoje jsou poměrně starší.. třeba tý Kate je 23.. *15*
    • werca_007

Re: OMG..

mluvila jsem k filmu wildchild.. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit