Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kristyn875

Away

ahojík všichni...už ste viděli to Enriho nový super videjko Away?... *14* je fakt klllááášný....a Enrikoušek *4* tam vipadá ÚŽASNĚÉÉÉ *14* *8* *14* *3* *1*
    • pelclovajana

Re: Away

Jujky, je úplně úžasný!!! Enrísek je nádhernej, akorát že je tam takej smutnej, ale to už k tomu asi patří!!! Doufám, že se brzy objeví v hudebních televizích a to na první příčce hitparád!!! LoVe, loVe, loVe... *14* *14* *4*
  • Youtube

Holky kdybyste si precetly ty prispevky pod tim videem na youtube asi by jste zjistily, ze si dela srandu, uz jenom zvlastni je to, ze ta reporterka jak se ho na to pta, se smeje...to mi prijde dost blby, a taky si myslite ze by to na ferovku rekl ze ho vyhodila? podle me tohle nikdo do medii nerika...a kdyby na tom byl spatne psychicky tak uz vubec by nesel davat rozhovory...nevim no...mozna ze se ,,radujem,, predcasne... *9* *9* *3*
  • pelclovajana

Anna

No tak řekla bych, že se s Annou teda fakt rozešel!!! *3* Už je zveřejněný i článek, ale zatím sem ho našla jenom v němčině(německy neumím, ale dá se to z toho vyčíst)!!! *5* *14* *14* *4* Enrísek můj milej, doufám, že není moc smutnej... *8* *14* *14* *4*
  • youtube

holky Enri je na youtube a řika v jedneom rozhovoru že ho anna vykopla!!chudinka ted´ bydlí v hotelu...a vypadal smutně!!tak se tam dyštak jukněte :)
    jo a k tomu new cd...vypadá to že bude fakt nadupaný skvělíma písničkmama
    • pelclovajana

Re: youtube

Mmmm, taky mi připadal dost smutnej, když o tom mluvil...na jednu stranu je mi ho strašně líto, ale nadruhou...aspoň se jí konečně zbavil a může si najít nějakou přítelkyni, která se k němu bude víc hodit!!! Nu uvidíme co se z toho ještě vyklube!!! Jo a v té vile fakt asi bydlí ta potvora a on se musel přestěhovat do hotelu...ta ženská je norm. vydřiduch!!! Chudák Enrísek... *9* ... *14* *14* *8*
      • kapitolka

Re: Re: youtube

Jé to si napsala hezky Enrísek *14* *4*
        • pelclovajana

Re: Re: Re: youtube

Já vím, připadá mi to strašně roztomilý!!! *14* *14* *8* *4*
    • kristyn875

chudák Enri...je mi ho fakt líto...tohle si nezasloužil...Anna je fakt potvora...já myslela, že ona bydlí v jeho vile(nebo co to má).....to CDčko je fakt úžasné jako všechny jeho CD... *3*
    • pelclovajana

Nu taky sem se koukala, konečně mno!!! Vykopla ho prý proto, že si ji nechce vzít bo co(když mluví anglicky moc tomu nerozumim, ale snažím se to pochopit, aspoň z toho co už znám)...se mu ani nedivím!!! A na to CD se mocinky těším, už ho mám objednaný od našich k vánocům!!! Juchůůůů.... *15* *14* *14* *4* *4* *3* *1* *1*
      • kapitolka

Re: Re: youtube

No ale Enri vypadal smutně *9* ...tak to se máš já když jsem oznámila našim že chci navánoce jeho Cd a jenom kancelářský sponky(mám velkou spotřebu *4* ) tak mi na to řekli že mi teda koupí jen ty sponky, a že na to Cd si mám vydělat.....jsem zvědavá jak když jsem pořád ve škole....ach jo ti nechápaví rodiče..... *4*
        • zirafaandy

Re: Re: Re: youtube

hej,jsme to trochu předpovídaly,nedávno se tady někdo ptal,jestli je Enri pořád s Annou a všichni tak psali že asi jo a že to asi nelíp vědi oni dva a já napsala že asi jo a jestli ne tak se to stejně brzo dozvíme! A najednou se na youtube objeví to video!!! Docela dobrý,bychom mohli předvídat *1* A co se týče toho videa-blbne mi internet a tím i youtube,takže jsem ho zatim neviděla,ale pak určitě mrknu *3* *3* *4* *14* *14*
  • zirafaandy

Čawky =D

tak ahojky,zase žádný nový příspěvek,tak já něco napíšu,ale nwm jestli to už nevíte (starší informace),ale to je jedno :-))

Takže jsem četla na jednom blogu,že Enrique vydá CDéčko jeho největších hitů "Greatest Hits" a mělo by vyjít 11.listopadu.08 (nwm ale jestli u nás) a bude tam 16 písniček staršícha a dvě nové (právě ty Away a Takin Back My Love)

Tady Tracklist:
    1. Bailamos
    2. Away ( ft. Sean Garrett )
    3. Hero
    4. Be With You
    5. Takin´Back My Love ( ft. Ciara )
    6. Rhythm Divine
    7. Do You Know?
    8. Tired Of Being Sorry
    9. Escape
    10. Could I Have This Kiss Forever ( ft. Whitney Houston )
    11. Not In Love ( ft. Kelis )
    12. Don´t Turn Off The Lights
    13. Love To See You Cry
    14. Maybe
    15. Addicted
    16. Somebody´s Me
    17. Can You Hear Me?
    18. Push ( ft. Lil´Wayne )

Mno prostě všechny úžasný písničky na jednom CD! P.S.:Tu informci nemám ověřenou,ale snad je to pravda) *14*
    • :)

TAKZE BACHA DULEZITA INFORMACE! NA YOUTUBE OBJENVENA REPORTAZ S ENRIQUEM, KDE RIKA ZE NENI S ANNOU!
      • pelclovajana

Re: :)

A jaká je adresa toho videa??? A kdy tam bylo přidaný, doufám, že před nedávnem!!! *3*
    • petuna

Re: Čawky =D

to cd je na internetu na zboží že si ho můžeš objednat až vyjde ale zajímalo by mě jestli se bude prodávat i normálně v krámě
      jinak stojí asi 441Kč a eště poštovný
      *10*
      • zirafaandy

Re: Re: Čawky =D

já teda myslím že to budou prodávat i normálně v obchodě,ale bude to stát tak
        500 Kč !!! Insomniac stálo taky tolik! *9*
        Ale zase je to bestovka a je tam těch písniček 16,to je celkem dost. *3* *3*
  • zirafaandy

Sorry......

moc se omlouvám,chtěla jsem to poslat jen jednou:-)) *3* *4* *3*
  • zirafaandy

Článek v Popcornu.

čaw,tak koukám že tu neni moc new komentíků,tak taky něco přidám- jsem dneska viděla novej popcorn (na titulní stránce jsou Jonas Brothers) a byl tam taky titulek
    něco jako "Enrique Iglesias: Zamilovaný romantik" a u toho malá fotka Enriho a Anny
    tak jen tak abyste to věděli,že je teď v popcornus nim článek =) *1* *14* *3* *14* *4* *4* *3* *1* *15* *4* *1*
    • Re: Článek v Popcornu.

já si ho dneska koupila =)
      • Re: Re: Článek v Popcornu.

ha ha *13* *13* *1* *1* *1* *1*
      • pelclovajana

Re: Re: Článek v Popcornu.

Super, já ho mám taky a dost mě to překvapilo a potěšilo...celá dvojstrana a navíc s úžasnými obrázky!!! Super, doporučuju!!! *14* *14* *4* *8*
        • zirafaandy

Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

jjo,já taky =) *1* *3* *3* *15* *14*
    • petuna

Re: Článek v Popcornu.

Chodí ještě Enrique s Annou?
      • pelclovajana

Re: Re: Článek v Popcornu.

Myslím, že jo, ale nemůžu to tvrdit s přesvědčením...nejlíp to ví asi oni dva!!! *14* *14* *8*
        • zirafaandy

Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

já teda taky myslim že jo a jestli ne,tak se to nejspíš stejně brzo dozvíme *3*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

tjn....ale stejně bych byla rači, kdyby spolu nebyli....se mi ta Anna k němu fakt nehodí.... *9*
            • kapitolka

Re: Re: Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

no mně by se taky k němu hodila nějaká jiná ale co už.... jestli jsou štastní tk jim to přeju *3* *4*
    • pelclovajana

Re: Článek v Popcornu.

Hmmm, super, hned zítra si ho koupím!!!! *14* *14* *8*
  • zirafaandy

Článek v Popcornu.

čaw,tak koukám že tu neni moc new komentíků,tak taky něco přidám- jsem dneska viděla novej popcorn (na titulní stránce jsou Jonas Brothers) a byl tam taky titulek
    něco jako "Enrique Iglesias: Zamilovaný romantik" a u toho malá fotka Enriho a Anny
    tak jen tak abyste to věděli,že je teď v popcornus nim článek =) *1* *14* *3* *14* *4* *4* *3* *1* *15* *4* *1*
  • pelclovajana

Stahujte jak o závod!!!

Tak už máme ke stažení obě dvě ty super písně!!! Tady dávám odkazy... :))) *4*

Takin Back My Love: http://www.zshare.net/audio/503569958700e2e2/

Away: http://www.uloz.to/873561/enrique-iglesias-feat-sean-garrett-away.mp3

Mělo by to jít bez problémů!!! *1* *14* *14* *8*
  • pelclovajana

Takin back my love

Ahoj lidičky, slyšeli jste už tu druhou písničku Takin back my love??? *14* *14* *4* *8* Je fakt dobrá, takže doporučuju a Enrimu strašně chválím, stejně jako Away!!! *14* *14*
    • petra6

Re: Takin back my love

Jo už jsem ji taky slyšela je upe super ale jako fakt
    • kristyn875

Re: Takin back my love

jj ta písnička je fakt skvělá....Enri ty se nezdáš *3* *14* .....nevíte někdo jestli už sou někde ke stežení...?? *1*
      • pelclovajana

Re: Re: Takin back my love

Jo a Away už ke stažení je, můžu poslat na ICQ, ale Takin back my love jsem ještě nanašla!!!! *14* *14* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit