-
Away
ahojík všichni...už ste viděli to Enriho nový super videjko Away?... *14* je fakt klllááášný....a Enrikoušek *4* tam vipadá ÚŽASNĚÉÉÉ *14* *8* *14* *3* *1* -
-
Re: Away
Jujky, je úplně úžasný!!! Enrísek je nádhernej, akorát že je tam takej smutnej, ale to už k tomu asi patří!!! Doufám, že se brzy objeví v hudebních televizích a to na první příčce hitparád!!! LoVe, loVe, loVe... *14* *14* *4*
-
-
Youtube
Holky kdybyste si precetly ty prispevky pod tim videem na youtube asi by jste zjistily, ze si dela srandu, uz jenom zvlastni je to, ze ta reporterka jak se ho na to pta, se smeje...to mi prijde dost blby, a taky si myslite ze by to na ferovku rekl ze ho vyhodila? podle me tohle nikdo do medii nerika...a kdyby na tom byl spatne psychicky tak uz vubec by nesel davat rozhovory...nevim no...mozna ze se ,,radujem,, predcasne... *9* *9* *3* -
Anna
No tak řekla bych, že se s Annou teda fakt rozešel!!! *3* Už je zveřejněný i článek, ale zatím sem ho našla jenom v němčině(německy neumím, ale dá se to z toho vyčíst)!!! *5* *14* *14* *4* Enrísek můj milej, doufám, že není moc smutnej... *8* *14* *14* *4* -
youtube
holky Enri je na youtube a řika v jedneom rozhovoru že ho anna vykopla!!chudinka ted´ bydlí v hotelu...a vypadal smutně!!tak se tam dyštak jukněte :)
jo a k tomu new cd...vypadá to že bude fakt nadupaný skvělíma písničkmama -
-
Re: youtube
Mmmm, taky mi připadal dost smutnej, když o tom mluvil...na jednu stranu je mi ho strašně líto, ale nadruhou...aspoň se jí konečně zbavil a může si najít nějakou přítelkyni, která se k němu bude víc hodit!!! Nu uvidíme co se z toho ještě vyklube!!! Jo a v té vile fakt asi bydlí ta potvora a on se musel přestěhovat do hotelu...ta ženská je norm. vydřiduch!!! Chudák Enrísek... *9* ... *14* *14* *8* -
-
Re: Re: youtube
Jé to si napsala hezky Enrísek *14* *4* -
-
Re: Re: Re: youtube
Já vím, připadá mi to strašně roztomilý!!! *14* *14* *8* *4*
-
-
-
chudák Enri...je mi ho fakt líto...tohle si nezasloužil...Anna je fakt potvora...já myslela, že ona bydlí v jeho vile(nebo co to má).....to CDčko je fakt úžasné jako všechny jeho CD... *3* -
Nu taky sem se koukala, konečně mno!!! Vykopla ho prý proto, že si ji nechce vzít bo co(když mluví anglicky moc tomu nerozumim, ale snažím se to pochopit, aspoň z toho co už znám)...se mu ani nedivím!!! A na to CD se mocinky těším, už ho mám objednaný od našich k vánocům!!! Juchůůůů.... *15* *14* *14* *4* *4* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: youtube
No ale Enri vypadal smutně *9* ...tak to se máš já když jsem oznámila našim že chci navánoce jeho Cd a jenom kancelářský sponky(mám velkou spotřebu *4* ) tak mi na to řekli že mi teda koupí jen ty sponky, a že na to Cd si mám vydělat.....jsem zvědavá jak když jsem pořád ve škole....ach jo ti nechápaví rodiče..... *4* -
-
Re: Re: Re: youtube
hej,jsme to trochu předpovídaly,nedávno se tady někdo ptal,jestli je Enri pořád s Annou a všichni tak psali že asi jo a že to asi nelíp vědi oni dva a já napsala že asi jo a jestli ne tak se to stejně brzo dozvíme! A najednou se na youtube objeví to video!!! Docela dobrý,bychom mohli předvídat *1* A co se týče toho videa-blbne mi internet a tím i youtube,takže jsem ho zatim neviděla,ale pak určitě mrknu *3* *3* *4* *14* *14*
-
-
-
-
Čawky =D
tak ahojky,zase žádný nový příspěvek,tak já něco napíšu,ale nwm jestli to už nevíte (starší informace),ale to je jedno :-))
Takže jsem četla na jednom blogu,že Enrique vydá CDéčko jeho největších hitů "Greatest Hits" a mělo by vyjít 11.listopadu.08 (nwm ale jestli u nás) a bude tam 16 písniček staršícha a dvě nové (právě ty Away a Takin Back My Love)
Tady Tracklist:
1. Bailamos
2. Away ( ft. Sean Garrett )
3. Hero
4. Be With You
5. Takin´Back My Love ( ft. Ciara )
6. Rhythm Divine
7. Do You Know?
8. Tired Of Being Sorry
9. Escape
10. Could I Have This Kiss Forever ( ft. Whitney Houston )
11. Not In Love ( ft. Kelis )
12. Don´t Turn Off The Lights
13. Love To See You Cry
14. Maybe
15. Addicted
16. Somebody´s Me
17. Can You Hear Me?
18. Push ( ft. Lil´Wayne )
Mno prostě všechny úžasný písničky na jednom CD! P.S.:Tu informci nemám ověřenou,ale snad je to pravda) *14* -
-
:)
TAKZE BACHA DULEZITA INFORMACE! NA YOUTUBE OBJENVENA REPORTAZ S ENRIQUEM, KDE RIKA ZE NENI S ANNOU! -
-
Re: :)
A jaká je adresa toho videa??? A kdy tam bylo přidaný, doufám, že před nedávnem!!! *3*
-
-
Re: Čawky =D
to cd je na internetu na zboží že si ho můžeš objednat až vyjde ale zajímalo by mě jestli se bude prodávat i normálně v krámě
jinak stojí asi 441Kč a eště poštovný
*10* -
-
Re: Re: Čawky =D
já teda myslím že to budou prodávat i normálně v obchodě,ale bude to stát tak
500 Kč !!! Insomniac stálo taky tolik! *9*
Ale zase je to bestovka a je tam těch písniček 16,to je celkem dost. *3* *3*
-
-
-
Sorry......
moc se omlouvám,chtěla jsem to poslat jen jednou:-)) *3* *4* *3* -
Článek v Popcornu.
čaw,tak koukám že tu neni moc new komentíků,tak taky něco přidám- jsem dneska viděla novej popcorn (na titulní stránce jsou Jonas Brothers) a byl tam taky titulek
něco jako "Enrique Iglesias: Zamilovaný romantik" a u toho malá fotka Enriho a Anny
tak jen tak abyste to věděli,že je teď v popcornus nim článek =) *1* *14* *3* *14* *4* *4* *3* *1* *15* *4* *1* -
-
Re: Článek v Popcornu.
já si ho dneska koupila =) -
-
Re: Re: Článek v Popcornu.
ha ha *13* *13* *1* *1* *1* *1* -
Super, já ho mám taky a dost mě to překvapilo a potěšilo...celá dvojstrana a navíc s úžasnými obrázky!!! Super, doporučuju!!! *14* *14* *4* *8* -
-
Re: Re: Re: Článek v Popcornu.
jjo,já taky =) *1* *3* *3* *15* *14*
-
-
-
Chodí ještě Enrique s Annou? -
-
Myslím, že jo, ale nemůžu to tvrdit s přesvědčením...nejlíp to ví asi oni dva!!! *14* *14* *8* -
-
Re: Re: Re: Článek v Popcornu.
já teda taky myslim že jo a jestli ne,tak se to nejspíš stejně brzo dozvíme *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Článek v Popcornu.
tjn....ale stejně bych byla rači, kdyby spolu nebyli....se mi ta Anna k němu fakt nehodí.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Článek v Popcornu.
no mně by se taky k němu hodila nějaká jiná ale co už.... jestli jsou štastní tk jim to přeju *3* *4*
-
-
-
-
-
Hmmm, super, hned zítra si ho koupím!!!! *14* *14* *8*
-
-
Článek v Popcornu.
čaw,tak koukám že tu neni moc new komentíků,tak taky něco přidám- jsem dneska viděla novej popcorn (na titulní stránce jsou Jonas Brothers) a byl tam taky titulek
něco jako "Enrique Iglesias: Zamilovaný romantik" a u toho malá fotka Enriho a Anny
tak jen tak abyste to věděli,že je teď v popcornus nim článek =) *1* *14* *3* *14* *4* *4* *3* *1* *15* *4* *1* -
Stahujte jak o závod!!!
Tak už máme ke stažení obě dvě ty super písně!!! Tady dávám odkazy... :))) *4*
Takin Back My Love: http://www.zshare.net/audio/503569958700e2e2/
Away: http://www.uloz.to/873561/enrique-iglesias-feat-sean-garrett-away.mp3
Mělo by to jít bez problémů!!! *1* *14* *14* *8* -
Takin back my love
Ahoj lidičky, slyšeli jste už tu druhou písničku Takin back my love??? *14* *14* *4* *8* Je fakt dobrá, takže doporučuju a Enrimu strašně chválím, stejně jako Away!!! *14* *14* -
-
Re: Takin back my love
Jo už jsem ji taky slyšela je upe super ale jako fakt -
Re: Takin back my love
jj ta písnička je fakt skvělá....Enri ty se nezdáš *3* *14* .....nevíte někdo jestli už sou někde ke stežení...?? *1* -
-
Re: Re: Takin back my love
Jo a Away už ke stažení je, můžu poslat na ICQ, ale Takin back my love jsem ještě nanašla!!!! *14* *14* *8*
-
-