Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ENRIQUE JE NEJ

Vzkazuju všem fanouškům a faninkám Enriqueho že ho hrozně miluju a že sem s váma všema velkááááá kámoška a ti co ho taky hroooooooozně milujou tak ať se ozvou!!! PIŠTE!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *1* *14* *14* *14* *15*
  • film

Ahoj lidičky, nevíte někdo náhodou kdy na Nově vysílají film s Enriquem Tenkrát na východě? nemůžu najít datum vysílání... pls. napište,atˇ si to můžu natočit!!!
    *15* *3* *14*
    • Re: film

Jéžiši, sorry ten film Kdysy dávno v Mexiku, mám to s těma filmama trochu popletený, pořád myslím, že ten s Enrim se jmenuje tenkrát na východě, jsem fakt ulítla!!! *3* *16*
    • Re: film

tak to nevím ale mám na dvd, byl v top 3 filmů který jsem nutně potřebovala *14* *14* *3*
  • Enri

Jj tak čau lidi jak se máte...máte pravdu že by mohl mít více stránek.... a jinak by mohl taky přijet než takoví ti jiní zpěváci
  • tak píši

Zdárek lidičky!! Jak se máte?? taky vás "štve" , že do Prahy jezdí hvězdy jako je Madona, Linkin park, Simple plan a já nevím kdo ještě, ale že by přijel Enrique *14* *14* tak to ho ani nenapadne?? tak početnej fanklub má tady!!!!!! *3* A mohl by mít Enri víc aktuálnější stránky co myslíte??? jo a Gigi má pravdu je tu nuda. Tak občas písněte!! Gigi kde jsi byla na dovolené????
    • Re: tak píši

Byli jsme v Itálii na lyžovačce!!!! *3*
  • Pište!!!!

Ahoj lidičky!!! Mám takovou prosbu... mohli byste prosím psát trochu víc??? Je tu fakt nuda!!! Tak pište až Vás budou ruce bolet... *16* *8*
  • fotky

Davjete tu nějaké fotky *1* *5* *4*
    • Re: fotky

Já bych dávala, ale už nevím jaký...
      • Re: Re: fotky

No to máš pravdu *15*
  • miláček

Týjo lidičky, byli jsme týden na dovolené a já jsem myslela, že umřu!!! Neměli jsme počítač a mě se po Enrim nesnesitelně stýskalo... Jeho písničky sice hrály pořád, obrázky taky byly, ale chyběli mi ty videoklipy!!!! Už mi prostě nestačí jenom ho slyšet, potřebuji ho i vidět... prostě ho úplně zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: miláček

moje slova.. *1* *3*
  • miláček Enrique

Amigos lidi, všichni kdo tak strašně moc lovujete Enriqueho tak jako já tak mi plosim napište na mail *4* budu fakt moc ráda, když mi napíšete.....někdy je fakt super si o něm s někým pokecat *1* *1*
    ozvěte se co nejdřív *3*
    • Re: miláček Enrique

jj ráda bych si taky popovídala
  • Praha

To máš pravdu to by mohl já ho moooooocinky chci vidět na živo *14* *14* *14* *3* *3*
  • Praha

Enrique by konečně mohl zavítat do Prahy.....Co říkáte???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit