-
Re: 38. MÍSTO!!!
jj, musímě zamakat!!! *3* *14* *14* -
Dj divak
jee pozerali ste dj divak Special emailovy ....dnes slo pokracovanie a zahrali tam co som pisala enrique iglesias Do you know..som stastnaaa *14* *3* -
bravo
Super!!Obálky s Enrískem jsou ve vedení!!Tak hlasujte každý den ať to vydrží a potom ho dají na titulní stranu v novém čísle!! http://www.bravo.cz/cislo-17/vlastn i-obalka/1/poradi -
no tak v top deset nebyl ani předtím, tobyl tak 13. zhruba, ale musíme ho tam dostat, však až bude mít cd a klipy nové a fotky, tak se o něj budou lidi více zajímat -
musíme se snažit!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo!!!
teď je na 2. místě *1* *1* -
Re: Re: Re: casopis Kamarat
je ale taka..no nie velmi velka -
38. MÍSTO!!!
Ahoj holky!!! Hele Enrique se v TOP osobnostech posunul na 38. místo!!! Když to takhle půjde dál, tak ho za měsíc budem mít v nejlepší desítcee! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Bravo!!!
takové skoky to je síla! -
Re: Re: Re: Bravo!!!
našla jsem ho na stem tet je paty -
Re: Re: Re: ENRIQUE v časopisech :)
Já jsem psala do Bravo Girl a Top dívky a chystám se napsat do Brava,ale jenom doufám,že by v Bravu zase nedali ten plakát jak je vtom černém kabátě je tam sice nádherný,ale už ho tam dali třikrát. -
Re: Re: casopis Kamarat
A je tam i foteška??? *4* -
Re: Re: Bravo!!!
nasla som ho na 190.mieste a dala som mu hlas a teraz je na 4.mieste *1* *1* -
Re: casopis Kamarat
* 60 milionov -
casopis Kamarat
ta ttoto o nom pisali v casopise kamarat ktory som si dnes kupila...
Len ta v skratke
Enrique Iglesias bol kedysi bojazlivym stredoskolakom so strojcekom na zuboch .Dnes ma 34 rokov , na konte viac ako 0 milionov predanych albumov a vsetko,po com kedy tuzil!
Som tupy typek s trapnym stylom humoru,hehe...odpovedal Enrique na otazku ako by sa popisal jednou vetou Nie som chalan co sa berie prilis seriozne ..
potom ze vyhral NRJ music awards...ze miluje cestovanie a ze je ad ze navstivil rozne mesta vratane slovenska ..ze k vymyslani piesni ho inspiroval Michael Jackson,turne brucea Springsteena a georga michaela...Ze zacal pisat piesne aj preto ze v skole nebol dobry a ze to ho bavilo..ze nikdy nenosi naramkove hodinky...modli sa kazdy vecer..kamosi ho volaju Kike alebo QuiQue.bol zamilovany do Marilyn Monroe ...a jeho prvym idolom bol Superman ...to je asi vsetko *4* -
Re: Re: Jupííííí
hned na hlavní na www.osobnosti.cz -
Re: Jupííííí
a na jake strance je ten zebricek??? -
Jupííííí
V žebříčku nejnavštěvovanějších osobností nám Enri postoupil o místo nahoru a je 39.!! Vede však jen o 6 bodů. Tak musíme zamakat ještě! *3* *3* -
Re: Bravo!!!
Vždyť ta moje obálka je na prvním a ještě jednu co tak s ním byla, jsem posunula na třetí místo...takže jsou i na hlavní stránce brava v okýnku...zatím nejlepší obálky!!!
http://www.bravo.cz/ *3* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo!!!
teď už na prvním *1* *1*