-
Video
Ahoj brouzdala jsem tak po YouTube a našla jsem takove super video od Enriho možná jste ho někteří viděly ale dala jsem tady na něho odkaz kdyby se někdo chtěl kouknout http://www.youtube.com/watch?v=MQnY C_LMPYg&NR=1 -
-
Re: Video
no zkoušela jsem to a nejde ten odkaz tak když tak zajděte na youtube(www.youtube.com) a dejte do té kolonky Jobeguti - Enrique Iglesias - Don't Turn Off The Lights ... -
-
Re: Re: Video
Jo to je fakt dobrý videjko!!! taky jsem ho našla jen tak náhodou asi před třemi dny, je to fakt sranda!!! Doporučuju... *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Video
Já jsem ho zkoukla ted a je fakt dobrý jsem se smála *4* a měl krásný tělo *14* *14*
-
-
-
-
Hero
tak já jsem ho nějak zaregistrovala kolem roku 2004 když jsem slyšela Hero. ale poslouchat jsem ho začala kolem záčátku roku 2006 byla to láska na první pohled *14* *14* *14* -
Od
asi tak od minulých letních prazdnin *15* -
-
Re: Od
no já jsem na tom podobně.....když jsem na MTV viděla do you know,musela jsem slyšet i jeho další...no a dopadlo to tak, že jsem na něm závislá *14* *1*
-
-
Enrigue
yop nu mě je 15 a vy jste jakože veliké fans Enriqua??jak dlouho ho posloucháte? -
-
Re: Enrigue
ja ho zboznuju uz od 4.tridy *14* -
Re: Enrigue
Jo přesně, řekla bych, že se nás na tom hodně shodne!!! Já ho taky začala poslouchat minulý prázdniny, byla jsem u tety v Praze a jelikož tam byla nuda, sledovala jsem každý den Óčko Tv a když jsem ho tam uviděla ve videoklipu Do you know hned se mi zalíbil!!! *14* Další dny už jsem alespoň měla co dělat, protože jsem strávila většinu času na internetu, hledáním informací okolo Enriho!!! *14* *14* Prostě láska na první pohled... *4* *8*
-
-
euro
Enrique nazpíval hymnu can you hear me pro euro 2008 je to super hlavně se pak dívej te bude to po finále ve vídni!!! *3* *3* -
-
Re: euro
A nevíš kdy to finále ve Vídni je??? *3* -
-
Re: Re: euro
finále je 29.června
-
-
Re: euro
Tak to je super doufám že se do finále dostanem. A nebude zpívat i při zahájení???? -
-
Re: Re: euro
to fakt nevííím
-
-
-
15
Mě je 15 a tobě -
do czech
Ok tak a mohla bych se zeptat kolik vám je?jen tak abych měla přehled v jaké věkové kategorii sem píšou jeho fans :) -
-
Re: do czech
Já za chvíli oslavím 17. narozeniny -
Mě je taky 14... *14* *14* *3* -
Mně je 14. -
-
Re: Re: do czech
mě je 13
-
-
-
do čr
OK holky tak co kdyby sme sem enriqua dostali myslim tim třeba do Prahy Sazka Arena bo T-mobile arena???Odepište prosím všichni jaký na to máte názor -
-
Re: do čr
super,ale jak?? *1* ....možná mu napsat dopis za nás za všechny faninky -
-
Re: Re: do čr
Ssuper nápad s tím souhlasím mohl by přijet to bych si moc přála. *4* -
-
Re: Re: Re: do čr
Jo to fakt dost dobrej nápad!!! Akorát ho musíme uskutečnit!!! *14* *3* *14*
-
-
-
-
byl v čr?
A newíte jestli byl někdy v čr? -
-
Re: byl v čr?
Podle mě nebyl bohužel *9* -
-
Re: Re: byl v čr?
Ale podle toho co jsem četla na internetu by měl být ve Vídni ale bude tam zpívat jenom jednu písničku před fotbalem. *3* -
-
Co kdyby přijel do čr?
Hele holky možná i kluci šli by ste na jeho koncert kdyby přijel třeba do Prahy? *4* -
-
Re: Co kdyby přijel do čr?
Jasně že se ptáš to bych tam musela byt on je tak náááááááááááádhernýý
-
-
-
-
-
Ne
Ne neviděla, ale určitě bych ho chtěla vidět strašně moc!! *14* *14* *14* -
-
Re: Ne
Já jsem ho taky bohužel neviděla na živo *9* ale chci ho vidět to by byl zážitek na celý život. *14* *14*
-