Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video

Ahoj brouzdala jsem tak po YouTube a našla jsem takove super video od Enriho možná jste ho někteří viděly ale dala jsem tady na něho odkaz kdyby se někdo chtěl kouknout http://www.youtube.com/watch?v=MQnY C_LMPYg&NR=1
    • Re: Video

no zkoušela jsem to a nejde ten odkaz tak když tak zajděte na youtube(www.youtube.com) a dejte do té kolonky Jobeguti - Enrique Iglesias - Don't Turn Off The Lights ...
      • Re: Re: Video

Jo to je fakt dobrý videjko!!! taky jsem ho našla jen tak náhodou asi před třemi dny, je to fakt sranda!!! Doporučuju... *14* *14* *3*
        • Re: Re: Re: Video

Já jsem ho zkoukla ted a je fakt dobrý jsem se smála *4* a měl krásný tělo *14* *14*
  • Hero

tak já jsem ho nějak zaregistrovala kolem roku 2004 když jsem slyšela Hero. ale poslouchat jsem ho začala kolem záčátku roku 2006 byla to láska na první pohled *14* *14* *14*
  • Od

asi tak od minulých letních prazdnin *15*
    • Re: Od

no já jsem na tom podobně.....když jsem na MTV viděla do you know,musela jsem slyšet i jeho další...no a dopadlo to tak, že jsem na něm závislá *14* *1*
  • Enrigue

yop nu mě je 15 a vy jste jakože veliké fans Enriqua??jak dlouho ho posloucháte?
    • alenka7

Re: Enrigue

ja ho zboznuju uz od 4.tridy *14*
    • Re: Enrigue

Jo přesně, řekla bych, že se nás na tom hodně shodne!!! Já ho taky začala poslouchat minulý prázdniny, byla jsem u tety v Praze a jelikož tam byla nuda, sledovala jsem každý den Óčko Tv a když jsem ho tam uviděla ve videoklipu Do you know hned se mi zalíbil!!! *14* Další dny už jsem alespoň měla co dělat, protože jsem strávila většinu času na internetu, hledáním informací okolo Enriho!!! *14* *14* Prostě láska na první pohled... *4* *8*
  • euro

Enrique nazpíval hymnu can you hear me pro euro 2008 je to super hlavně se pak dívej te bude to po finále ve vídni!!! *3* *3*
    • Re: euro

A nevíš kdy to finále ve Vídni je??? *3*
      • Re: Re: euro

finále je 29.června
    • Re: euro

Tak to je super doufám že se do finále dostanem. A nebude zpívat i při zahájení????
      • Re: Re: euro

to fakt nevííím
  • 15

Mě je 15 a tobě
  • do czech

Ok tak a mohla bych se zeptat kolik vám je?jen tak abych měla přehled v jaké věkové kategorii sem píšou jeho fans :)
    • Re: do czech

Já za chvíli oslavím 17. narozeniny

Mě je taky 14... *14* *14* *3*

Mně je 14.
      • Re: Re: do czech

mě je 13
  • do čr

OK holky tak co kdyby sme sem enriqua dostali myslim tim třeba do Prahy Sazka Arena bo T-mobile arena???Odepište prosím všichni jaký na to máte názor
    • Re: do čr

super,ale jak?? *1* ....možná mu napsat dopis za nás za všechny faninky
      • Re: Re: do čr

Ssuper nápad s tím souhlasím mohl by přijet to bych si moc přála. *4*
        • Re: Re: Re: do čr

Jo to fakt dost dobrej nápad!!! Akorát ho musíme uskutečnit!!! *14* *3* *14*
  • byl v čr?

A newíte jestli byl někdy v čr?
    • Re: byl v čr?

Podle mě nebyl bohužel *9*
      • Re: Re: byl v čr?

Ale podle toho co jsem četla na internetu by měl být ve Vídni ale bude tam zpívat jenom jednu písničku před fotbalem. *3*
        • Co kdyby přijel do čr?

Hele holky možná i kluci šli by ste na jeho koncert kdyby přijel třeba do Prahy? *4*
          • Re: Co kdyby přijel do čr?

Jasně že se ptáš to bych tam musela byt on je tak náááááááááááádhernýý
  • Ne

Ne neviděla, ale určitě bych ho chtěla vidět strašně moc!! *14* *14* *14*
    • Re: Ne

Já jsem ho taky bohužel neviděla na živo *9* ale chci ho vidět to by byl zážitek na celý život. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit