-
prosím
miluji jeho starou desku je to ploužák zpívá tose ženskou kdo mi to pomuže najít *3* -
-
Re: prosím
asi myslis s Whitney Houston - Could I have this kiss... -
-
blog
www.enrique-singer.blog.cz pls podívejte se *3* *3* *8* -
-
Re: blog
AHojki ten blog je super *4*
-
-
-
-
Stránka
Tady vám dávam moji stránku www.enrique-singer.blog.cz podivej te se prosííím -
Iglessik
Enrique je tak neuvěřitelně sexxxxxxxxxy a ty oči *14* ??????????, -
enrique
ten je tak krasnej ma krasne a nevinne óci,sladky usmev a docela vymakany telo..................p.s kdo ho miluje tak jako ja at mi napise na zskapova@seznam.cz *14* *14* *14* -
-
Re: enrique
ja ho miluju.......nejhezčí oči pod lsuncem je cely krasnýýýýýýýýýýýýýýý ýýýýýýýýýýýýýýýýý -
Re: enrique
Jo taky ho miluju *14* *14* *14*
-
-
miluju enriqueho
ááááááááááááááááá -
Enrique
Tak tohle je nejlepší a nejkrásnější zpěvák jakýho znám *14* *14* takovej myšáček můj malej ,chtěla bych se s ním někdy setkat nebo aspon jít na jeho koncert -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Enrique
Nevíte jestli pořád chodí s tou Kurnikovovou?? -
-
Re: Enrique
Jj, bohužel!!! *14* *9* -
-
Re: Re: Enrique
Nevzali se? *7* *9* -
-
Re: Re: Re: Enrique
ne zatim...ale planují to *9* *9* *10* *9* *13* *5* *16* *8* *8*
-
-
-
-
Enrique Iglesias
Enrigue je ten nejhezčí chlap pod sluncem...jeho máma musí být na něj pyšná!!!Má úúúúžasný písničky a ještě super postavu...no holky řekněte...není super???=O) *14* *14* -
-
Re: Enrique Iglesias
TAK TO SE DA ŘICT JEDNIM SLOVEM ! JE *4* -
-
Re: Re: Enrique Iglesias
To teda jo. Chtěla bych ho vidět na vlastní oči. *14* *14*
-
-
-
studentka
Enrique,jsi ten nejhezčí a ten nejlepší zpěvák,kterého sem kdy vyděla...mám hrozně mocinky moc ráda Tvoje písničky,jsou vážně super...Máš to dobré,že máš zpěv v krvy,já chci byt fotomodelka,ale bojim se,že mě nikde nevezmou,nemam to v krvy,ale chtěla bych...Všichni říkají,že mám jít za svym snem,tak to aspoň skusím...Jsi vážně super,mám Tě rada... *14* Pá a z pozdravem Miška -
-
Re: studentka
jn je úžasnýýýýýýýýýý
-