-
autobiografie
*7* dá se u nás někde sehnat Eric Clapton: Autobiografie ? poraďte, dík, Pa.
p.s. může být i origoš.... -
Eric Clapton
Ahoj, doufam ze pujdu na koncert Erica Claptona do Sazka Areny, protoze podle mne je to nejlepsi kytarista na svete. Nejen proto, ze spolupracoval s Zuccherem, ale taky pro jeho nadherne pisne, ve kterych je cosi vyjimecneho a neco co neni schopny kazdy citit. Drzim palce Ericu!!! *5* -
prosba
Ahoj všichni. Nemáte někdo náhodou jeden lístek navíc? Nějak jsem to zaspala a to mě moc mrzí.Díky předem. -
Clapton - konzert
Sháním 2 nebo 3 lístky na konzert Erica v Sazka Areně. Na stání u podia. Cena dohodou. Prosím, moc bych je potřebovala. Nemůžu je nikde sehnat. *9* -
-
Re: Clapton - konzert
cau a kdy ma byt eric clapton v sazka arene? odpovez
-
-
nejkrásnější skladba co sem kdy slyšela
-
koncert...
Nevite jestli ted nekdy bude mit Eric koncert? ja vim ze mel v sazka arene, ale nak sem to nestihla, chjooo :o(... -
-
Re: koncert...
Ahoj momentálně je na turné. Mrkni na jeho ofiko sajty. Nejblíž bude Německu okolo srpna :-) Chystám se tam... Snad to Clapne :-))) Byl jsem i v Sazka Areně. Paráda :-) -
Re: koncert...
Až bude mať znova u nás nejaký koncert, určite to neprehliadneš! *3* *14*
-
-
doporuceni
Zdravim vsechny fandy
protoze ted zrovna prebyvam v irskem Dublinu, doporucuju jeho koncert tady
21.6.2008. Kona se v nadhernem prostredi
hradu Malahide. Listek stoji sice 225Euro
ale doletet sem lze nekdy skoro zadarmo.
A par noci taky moc nestoji. Kdyz tak poradim. Mejte se fajn -
Happy Birthday
Přeju všechno nejlepší :) *14* -
Erik je sikula
*13* Kdyby nebylo bluesu nevim co by bylo s Erikem??? Avsak osud a jeho nepreberna snazivost napodobovat velikany v jeho mladi byla velice podstatna pro jeho dalsi hudebni zivot. Clapton byl predevsim kytarista, ale nejen to, jeho vubec prvni vokalni vykon byl zaznamenan v albu blues Roberta Johnsona - Ramblin'On My Mind.Doporucuji poslechnout!! Z pocatku nebylo vubec jednoduche dostat Erika k mikrofonu, moc se k tomu nemel*9* jeste ze si to rozmyslel*15*. Uspechem nepreberneho mnoztvi bluesovych,rockovych ci heavy metalovych kapel byl zalozen predevsim na kvalitach soloveho kytaristy jimz zajiste Clapton byl a je do dnes.... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Vstupenka na koncert
Prodám 1x vstupenku na koncert Eric Clapton 20.07 za 1250 Kč (cena na lístku). Nevhodný dárek, raději to projím. Poptávka na e-mail : b4p1p12@centrum.cz *3*