-
Měla jsem možnost shlédnout jeho herecké kvality na skvělé divadelní komedii Příběh jednoho hradu,je tam úžasný a hlavně je to krááásný charismatický herec 😍
-
-
Úžasný je i v Cyranovi 😍
-
-
TO je dobrý , protě v pohooodě, 🐷
já miluju princezru irenu.rokos@bis.cz
...protože je to prima herecké hokrono s párou san+ě nejen v zákulisní pohooovce. 😁
To mijilu... www.bis.cz na NY a dále do země ...ty taky TAKC???!!! 👿 👿 👿 👿 👿 *18* 😁 😍 😍 😍
Více pohovkových ženách co jsou v poho na www.destrukceBIS.WZ.CZ
A pište TAM I TAK, dle podvodů na FILM+OST... 😎 😎 😎 -
on hrál v princezně ze mlejna čerta to ne protože ho hrála YVETTA BLANAROVIČOVÁ 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
-
-
taky nevím že by ho hrál on a hlavně nevím o druhém čertu 😲
-
-
Při představení "Vyhazovači," jsem byla úplně fascinovaná výkonem Ernesta Čekana. Během celého představení jsem z něho nemohla spustit zrak, vtipné představení a charismatický Ernesto s jeho sexy hlasem (zpěvem) byla třešnička na dortu 🙂. Skvělé, ať se Vám daří.
-
-
hm, tak z představení Vyhazovači jsem o přestávce odešla - vůbec se mi to nelíbilo. Ernesto byl ale úžasnej v představení Drobečky z perníku. Včera jsem to viděla v Jičíně podruhé, loni v květnu v divadle v Praze poprvé
-
Přesně, taky jsem byla v šoku z jeho hereckého a hlavně pěveckého výkonu(Vyhazovači). Znala jsem ho jen jako dabéra, takže příjemně překvapil. 😉
-
-
Ernesto čekan suprrrrrr však ma 38 lettttttttt suprrrrrr ogara 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
-
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
MilejjjjMuj Idole ERNESTO
Čekáne Přeju hodně zdraví štěstí lásky uspěchu karieře hereckě daberské. miluju vass Ernesto Čekáne ..Božiho Požehnaní♥♥♥♥$♣/☺☻♥♥ 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
ERNESTO Čekán Brzi30.8. bude mít narozeniny..... tak bud te slušni naněho
narozdil ode mně>.......♥♥♥♥♥♥ sluničko 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 -
Ernesto Čekan☺☺☺☺♥
Ernesto Čekán je suprrrrrrr
zbožnuju ho. nenavažim jse donejjjjjjjj je Goold 1111111111111 libam ho mam ho vitisknuteho. a daneho
naposteli mé
☺♥♥♥♥♥♥◘♥♥♥♥☺♥♥♥ -
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
Ernesto čekan neni žadní hovado je to celebrita, běš stim hovadem přič ble.◘• v neděli bude pohadka z pekla štěstí tam hraje. jaho miluju........ ..ble hav 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 ♥♥♥ -
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
Včera jsem kou¨kala serial žralok krimiseríal. jedneho herce tam dabuje. .Ernestik♥♥♥ 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 🙂 ♥♥♥ -
-
Re: ♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
Dabuje???Říkáš DABUJE???? Slyšela jsi někdy pořádný dubing?? Pánové Filipovský, Krampol, Tříska!!! To je dabing!! Ne tohle nepřirozené hovado !! -
-
Re: Re: ♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
... a proč se nepodepíšeš, ty se bojíš? 😉 😉 😉
-
-