Přejít na výpis diskuzí

Ernesto Čekan

OSOBNOST 30.10.2008 
132 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: stbácký prase

Co se na tohle dá říct...Nemusel by jste mu tak závidět že? *15* *13*
  • stbácký prase

no jo, čekan,díky stbáckýmu fotrovi dělá ramena, znám ho dobře,hajzl a levej zmetek to je,ten kdo ho zná,dobře ví
  • Re: Re: Re: Pohodář

Díky za příspěvek. Taky na mě Ernesto tak působí. A už se moc těším na Vyhazovače na 26.5 a na Klec bláznů 30.5...... *15* *15*
  • martina20

Re: Re: Pohodář

Jsem ráda, že alespoň někdo je rád *3*

Včera jsem opět Ernesta viděla po dlouhé době a překvapil mě hlavně svým chováním- myslím že je jeden z mála, kterému nestoupla ,,sláva" do hlavy a jsem tomu moc ráda- Díky Ernesto..... *3*
  • Re: Pohodář

Děkuji za úžasný příspěvek. Udělala jste mi velkou radost tím, že konečně někdo napsal pravdu. *3*
  • martina20

Pohodář

Zdravím Vás všechny tady.
    Známe se s kamarádkou s p. Čekenem docela dost dlouho na to abychom nevěřily těm směšnym žvástům co tu někdo publikuje. p. Čekan je pohodář a strašně hodný člověk a děkujeme lidem, kteří se ho zastávají.
    Též doufáme, že se s někým z Vás jednou setkáme na nějakém jeho jak jinak než skvělém představení. *3*
  • Re: pro brom

Tak doufám, že ho taky uvidím..:)
  • pro brom

Role je dobrá, mě se teda aspoň líbila. Určitě se běž podívat - je tam vidět, že fakt umí zahrát cokoliv. I roli dramatickou. Jestli se ti líbí, určitě nebudeš litovat. Já osobně jsem ho v té roli obdivovala *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lev

Aha..díky...A má alespoň velkou a dobrou roli? *7*
  • Re: Re: Re: Re: Lev

Jasně, ale krále Jindřicha. Ernesto hraje PRINCE Richarda, jeho syna. Sorry za ten zmýlenej titul... *15*
  • Re: Re: Re: Lev

Počkej..vážně?Já myslela, že krále hraje Brzobohatý.
  • Re: Re: Lev

Krále Richarda. Bež se podívat, je tam úžasnej *3*
  • Re: Lev

Jakou roli má ve Lvovi v zimě prosím?
  • Lev

Viděla jsem Ernesta ve hře Lev v zimě. Je tam super! Není to sice komedie, ale ukazuje tam, že umí!!! Ještě se chystám do divadla U Valšů na hru Kolumbus a Izabela. A nádhernou roli má v divadle Radka Brzobohatého Klec bláznů. Vřele doporučuju!!!
  • Ernesto

Tákže. Včera jsem viděla Ernesta v Bóžím dopuštění.... Bylo to úžasné!!!!§ Ernesto měl hlavní roli a měly jste vidět ty jeho ksichty holky...:) Vřele doporučuji!
  • Re: Re: Re: Re: video

Nějak mi to nejde...Ještě to pak zkusím. Hezkej den přeju:-)
  • Re: ach joooo

Díkyyy
  • ach joooo

Koukám že dost lidí z pouhé závisti pomlouvají člověka kterého neznají.Koukejte makat a nebudete mít potřebu žvástat tady nechutnosti.A protože já nemám dost času na sezení u PC,chci tu jen krátce napsat,že Ernesto je fajn chlap.Každý kdo má potřebu tu psát hovadiny ho určitě nezná a léčí si tu jen své životní prohry... *3* Ernoušku ahoj.Holky nedejte se - Ernesto je určitě rád že Vás má
    *4* *4*
  • Re: Re: Re: video

Tak co?Viděla?
  • Re: Re: video

Díky, zkusim to *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit