-
Re: stbácký prase
Co se na tohle dá říct...Nemusel by jste mu tak závidět že? *15* *13* -
stbácký prase
no jo, čekan,díky stbáckýmu fotrovi dělá ramena, znám ho dobře,hajzl a levej zmetek to je,ten kdo ho zná,dobře ví -
Re: Re: Re: Pohodář
Díky za příspěvek. Taky na mě Ernesto tak působí. A už se moc těším na Vyhazovače na 26.5 a na Klec bláznů 30.5...... *15* *15* -
Re: Re: Pohodář
Jsem ráda, že alespoň někdo je rád *3*
Včera jsem opět Ernesta viděla po dlouhé době a překvapil mě hlavně svým chováním- myslím že je jeden z mála, kterému nestoupla ,,sláva" do hlavy a jsem tomu moc ráda- Díky Ernesto..... *3* -
Re: Pohodář
Děkuji za úžasný příspěvek. Udělala jste mi velkou radost tím, že konečně někdo napsal pravdu. *3* -
Pohodář
Zdravím Vás všechny tady.
Známe se s kamarádkou s p. Čekenem docela dost dlouho na to abychom nevěřily těm směšnym žvástům co tu někdo publikuje. p. Čekan je pohodář a strašně hodný člověk a děkujeme lidem, kteří se ho zastávají.
Též doufáme, že se s někým z Vás jednou setkáme na nějakém jeho jak jinak než skvělém představení. *3* -
Re: pro brom
Tak doufám, že ho taky uvidím..:) -
pro brom
Role je dobrá, mě se teda aspoň líbila. Určitě se běž podívat - je tam vidět, že fakt umí zahrát cokoliv. I roli dramatickou. Jestli se ti líbí, určitě nebudeš litovat. Já osobně jsem ho v té roli obdivovala *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Lev
Aha..díky...A má alespoň velkou a dobrou roli? *7* -
Re: Re: Re: Re: Lev
Jasně, ale krále Jindřicha. Ernesto hraje PRINCE Richarda, jeho syna. Sorry za ten zmýlenej titul... *15* -
Re: Re: Re: Lev
Počkej..vážně?Já myslela, že krále hraje Brzobohatý. -
Re: Re: Lev
Krále Richarda. Bež se podívat, je tam úžasnej *3* -
Re: Lev
Jakou roli má ve Lvovi v zimě prosím? -
Lev
Viděla jsem Ernesta ve hře Lev v zimě. Je tam super! Není to sice komedie, ale ukazuje tam, že umí!!! Ještě se chystám do divadla U Valšů na hru Kolumbus a Izabela. A nádhernou roli má v divadle Radka Brzobohatého Klec bláznů. Vřele doporučuju!!! -
Ernesto
Tákže. Včera jsem viděla Ernesta v Bóžím dopuštění.... Bylo to úžasné!!!!§ Ernesto měl hlavní roli a měly jste vidět ty jeho ksichty holky...:) Vřele doporučuji! -
Re: Re: Re: Re: video
Nějak mi to nejde...Ještě to pak zkusím. Hezkej den přeju:-) -
Re: ach joooo
Díkyyy -
ach joooo
Koukám že dost lidí z pouhé závisti pomlouvají člověka kterého neznají.Koukejte makat a nebudete mít potřebu žvástat tady nechutnosti.A protože já nemám dost času na sezení u PC,chci tu jen krátce napsat,že Ernesto je fajn chlap.Každý kdo má potřebu tu psát hovadiny ho určitě nezná a léčí si tu jen své životní prohry... *3* Ernoušku ahoj.Holky nedejte se - Ernesto je určitě rád že Vás má
*4* *4* -
Re: Re: Re: video
Tak co?Viděla? -
Re: Re: video
Díky, zkusim to *1*