-
Hádej,kdo jsem
Miluju Tě!!! -
Lev v zimě
Sice nepatřím, mezi jeho fanoušky, ale fanoušky Hany Maciuchové, ale Ernesto ve Lvovi v zimě hraje upe skvěle.. fakt tu hru všem doporučuju... -
-
Re: Lev v zimě
p.s. pro ty, co se hájí svého oblíbence a nenechají si líbit tyto útoky.
v profilu Hanky Maciuchové jsme tady toto měli také, ale i Jiřího Dvořáka také... a jediné co na tyto útočné osoby zabírá je ignorace a nebo, pokud by ste měli oficiální fanclub, vypátrat dotyčného I.P. adresu a poté už se dá bez problémů dotyčný najít... měli sme tady i takový případ, že se někdo za Hanu Maciuchovou vydával a psal za ní odpovědi (až na jednu) v jejím stylu slovníku...
držte se toho, jak ho máte rádi a nedejte se!!!
-
-
hrál v...
ernesto čeken hrál v ordinaci v růžové zahradě?myslím že ano... -
-
Re: hrál v...
Hrál, ještě jsem viděla ukázky a určitě toto úterý v Ordinaci bude... *3*
-
-
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
Včera jsem kou¨kala serial žralok krimiseríal. jedneho herce tam dabuje. .Ernestik♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* ♥♥♥ -
-
Re: ♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
Dabuje???Říkáš DABUJE???? Slyšela jsi někdy pořádný dubing?? Pánové Filipovský, Krampol, Tříska!!! To je dabing!! Ne tohle nepřirozené hovado !! -
-
Re: Re: ♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
... a proč se nepodepíšeš, ty se bojíš? *3* *3* *3*
-
-
-
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
Ernesto čekan neni žadní hovado je to celebrita, běš stim hovadem přič ble.◘• v neděli bude pohadka z pekla štěstí tam hraje. jaho miluju........ ..ble hav *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥ -
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
ERNESTO Čekán Brzi30.8. bude mít narozeniny..... tak bud te slušni naněho
narozdil ode mně>.......♥♥♥♥♥♥ sluničko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
♥♥♥Ernesto čekan♥♥♥
MilejjjjMuj Idole ERNESTO
Čekáne Přeju hodně zdraví štěstí lásky uspěchu karieře hereckě daberské. miluju vass Ernesto Čekáne ..Božiho Požehnaní♥♥♥♥$♣/☺☻♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*