Přejít na výpis diskuzí

Eros Ramazzotti

OSOBNOST 31.12.2006 
239 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vlasticka21

The Collection

Pro ty, kdo to ještě neví vyjde v Itálii The Collection, bude to obsahovat 5 CD a to :Cuori agitati, Nuovi eroi, In certi momenti, Musica č, In ogni senso. Takže kdo má rád nejen nové hity Erose, ale i ty starší, tak si určitě přijde na své!

Mimochodem, mám takovou tajnou informaci, že to vyjde i u nás a to 8. března 2010 :) Tak doufám, že jsem někomu udělala radost...

Sledujte: http://www.sonymusic.cz/ - během 14 dnů by se to mělo objevit na e-shopu!
  • Novy styl

Ahojky vsem, takze eros nosi bryle dioptricky. To jsem nevedela , ze statne vidi, laska moje. Neni nekdo jestli je nosi jen kvuli nejake stylu a nebo pro potrebu ? Asi se ptam divne coo ??
  • Eros vo Viedni

ahojte,musim suhlasit,že bol včera perfektný.Na rozdiel od Prahy sa včera dotýkal ludí,bol uplne blízko a dokonca zoskočil aj dolu z podia k ludom.No proste zážitok ako má byt.Tešte sa zajtra v Košiciach.Hned by som tam išla. *14*
  • Novinky

Ahojky tak co vite nekdo nejaky novinky o Erosovy ?? Porad je stou Maricou a jsou vdany ?? *7*
    • Re: Novinky

Ahoj,
      tak s Maricou je asi pořád!! Každopádně se chystá překvapení : měl by letos natočit duet s velkou mezinárodní hvězdou. Zatím bohužel nevíme, kdo to bude. Také by mělo vyjít DVD z ali e radici tour do konce roku.
      Kouknětě na nové oficiální cz & sk fans stránky:
      http://www.erosramazzott i.cz/

*3*
  • eros

eros je jednička.jeho berlínský koncert byl SUPER.je prostě sladkej.
  • Eros

Jsem také VELKÁ fanynka Erose a hledám někoho stejně zapáleného. Brzy je tu nové turné! /shoda jmen jen náhodná/
  • Ciao a tutti!

Un saluto a tutti! Máte nové CD Calma apparente? Je báječné. Já bych prohlásila, Eros je jako víno, čím starší tím lepší. Doufám, že se mi jednou podaří zajít na některý jeho koncert. Ciao in musica da sempre ;)
  • Eros uz me provazi zivotem nekolik let. Miluji jeho hudbu a i texty ma nadherne. Holky, kdypak je to turne? Nemate k nemu vice informaci, prosim? Ozvite se! Dekuji
  • EROS per sempre

Calma apperante jistěže mám-SUPER! Koupila jsem si ho hned první den, co u nás vyšlo:-) Pište, prosím, i své e-mail adresy ať můžeme komunikovat. A presto Kamila K.
  • nikdo nemiluje erose vic nez ja !!!! a to od r. 1987!! mam vsechny jeho LP, SP i CD! Koncert nejblize Praze je kde???? M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit