-
Je to super holka, at si kazdej rika co chce. Jed si podle svyho. Kazdej clovek je original. *4*
-
Fakt pekna
Eva je fakt pekna ženská *14* -
Aichmajerová
I když je pohledná (to je ale spousta holek) tak nevím ším si to prvenství zaslouží- že by si poslala taky pár hlasů *15* -
Aichmajerová
No, tak si pročítám, co jste tam napsali...dole níž má pravdu ten člověk, že každý , kdo kritizuje, by se měl nejdřív podívat do zrcadla, to je fakt...ale pokud můžu říct svůj názor, i když se do toho zrcadla koukám, tak mě se ta ženská strašně nelíbí, fakt ne...v podstatě ji hodnotím jen podle toho, jak vypadá..jinak ji neznám, ani jako herečku, ani jako moderátorku, ani jako člověka,ale podívání na ní pro mě příjemný není. *3* -
Jo to jediné umí
-
v budoucnosti
soulož -
IQ?
Je hezká ale když promluví tak to stojí za to - co slovo to perla... -
Nemyslím
Nemyslím si,že je tak nádherná,make-up udělá své,hezká je,to ano,ale bez šminek je jako my ostatní,tomu věřte kluci,jinak nemám důvod kritizovat někoho,koho neznám,úspěch jí přeju. *5* -
Mam z vás dost
NO jako na to ssnad ani nejde nic napsat, jak ste trapný a zavistivý, každej je jakej je. Tak se tu ukažte vy! Je to její život a mohla si dělat co chtěla, a vy třeba nevíte v jaký situaci byla, a nevim proč to tady rozebíráte, když jí podle mne ani jeden z Vás nezná! *7* A všichni co tady píšete jak je hnusná tak se ukažte ;) Jo každej máme jinej vkus, ale tím že o někom budeme říkat že je hnusný, tím se neskrášlíme ;)A ta její minulost ... Neříkám, že je to něco dobrého, já osobně bych to v životě nedělala, ale je to její věc! A tady ty kecy sem opravdu můžou psát jen zavistíví holky! Já si myslim že je to hezká holka s moc dobrým vkusem, a její minulost by ste měli nechat minulostí *3* Zbohem -
no nazdar,
tak jenom zírám na řadu "příspěvků". S tímhle národem je to asi už opravdu hodně špatné anebo jsou takřka všichni, kteří sem píšou ve spárech hodně nemilosrdné puberty či se na na útěku z pasťáku zastavili v nějaké internetové kavárně? Řadě lidí bych doporučil alespoň dokončit základní vzdělání, pak dlouho přemýšlet a teprve potom něco někam psát.Tolik hnusu pohromadě jsem už dlouho neviděl *9* -
Trapky
Ahoj:holky vy jste horsi nez chlapi.Nedokazete unest to ze tato krasna a chytra holka neco dokazala.Vy jste urcite zakomplexovany roury,ktere sedi doma a placou ze nejsou na jejim miste. Eva je krasna,chytra proste nej.....Mit moznost tak do ni jdu a prodam kvuli ni i svuj bytecek 4+1.......Evo si fakt kostktera nema konkurenci................... ps:nemuze mi nekdo poradit kde sezenu filmy kde Eva ukazuje svuj sexualni apetit?????? Papa cmuk R -
Ahoj..bych nevěřil jak jsou lidi závistivý?! *9* proč tady na Evu všichny ženský nadávají chápu...ona už na rozdíl od nich něco dokázala,je hezká a chlapům se líbí...A když má co ukázat *3* tak proč ne?!Mě se líbí moc,ale neznam jí...takže nemůžu soudit *5*..možná by se ty slečny co jí nadávaj měly zamyslet sami nad sebou,místo toho slaboduchýho nadávání!!! *3*
-
Lidi jsou fakt strašně závistivý. Úterní snídaně na Nově mě vždycky perfektně probudí. Dík.
-
dobra mrška
-
*3* *9* *9* *4* *1*
-
Eva je nejlepsi holka co sem kdy videl *14*
-
evo seš fakt hnusná a souhlásím s luckou i terkou že si taková šlapka protože podle mně si taková doopravdy jak se chováš v tom filmu a nezapomen si zase strkat do p---i flašku radši tam hod vibrátor *10*
-
luciku nevim jestli te znam ale mas naprostou pravdu a evo ty di slapat at ti nekdo neveme místo utíkej pozdrav pro lucika
-
mám jí ráda jako herečku
ahoj evíku,mě se strašně líbíš jak hraješ v seriálu ulice si tam taková potvora.fakt se ti ten seriál poved a neposlouchek kdo tě pomlouvá ošklivě to jsou holt ty zlý lidé -
SOUHLASÍM
Máš naprostou pravdu Lucíku