Přejít na výpis diskuzí

Eva Decastelo

OSOBNOST 31.12.2006 
212 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3* *9* *9* *4* *1*
  • Lidi jsou fakt strašně závistivý. Úterní snídaně na Nově mě vždycky perfektně probudí. Dík.
  • Ahoj..bych nevěřil jak jsou lidi závistivý?! *9* proč tady na Evu všichny ženský nadávají chápu...ona už na rozdíl od nich něco dokázala,je hezká a chlapům se líbí...A když má co ukázat *3* tak proč ne?!Mě se líbí moc,ale neznam jí...takže nemůžu soudit *5*..možná by se ty slečny co jí nadávaj měly zamyslet sami nad sebou,místo toho slaboduchýho nadávání!!! *3*
  • Trapky

Ahoj:holky vy jste horsi nez chlapi.Nedokazete unest to ze tato krasna a chytra holka neco dokazala.Vy jste urcite zakomplexovany roury,ktere sedi doma a placou ze nejsou na jejim miste. Eva je krasna,chytra proste nej.....Mit moznost tak do ni jdu a prodam kvuli ni i svuj bytecek 4+1.......Evo si fakt kostktera nema konkurenci................... ps:nemuze mi nekdo poradit kde sezenu filmy kde Eva ukazuje svuj sexualni apetit?????? Papa cmuk R
  • no nazdar,

tak jenom zírám na řadu "příspěvků". S tímhle národem je to asi už opravdu hodně špatné anebo jsou takřka všichni, kteří sem píšou ve spárech hodně nemilosrdné puberty či se na na útěku z pasťáku zastavili v nějaké internetové kavárně? Řadě lidí bych doporučil alespoň dokončit základní vzdělání, pak dlouho přemýšlet a teprve potom něco někam psát.Tolik hnusu pohromadě jsem už dlouho neviděl *9*
  • Mam z vás dost

NO jako na to ssnad ani nejde nic napsat, jak ste trapný a zavistivý, každej je jakej je. Tak se tu ukažte vy! Je to její život a mohla si dělat co chtěla, a vy třeba nevíte v jaký situaci byla, a nevim proč to tady rozebíráte, když jí podle mne ani jeden z Vás nezná! *7* A všichni co tady píšete jak je hnusná tak se ukažte ;) Jo každej máme jinej vkus, ale tím že o někom budeme říkat že je hnusný, tím se neskrášlíme ;)A ta její minulost ... Neříkám, že je to něco dobrého, já osobně bych to v životě nedělala, ale je to její věc! A tady ty kecy sem opravdu můžou psát jen zavistíví holky! Já si myslim že je to hezká holka s moc dobrým vkusem, a její minulost by ste měli nechat minulostí *3* Zbohem
  • Nemyslím

Nemyslím si,že je tak nádherná,make-up udělá své,hezká je,to ano,ale bez šminek je jako my ostatní,tomu věřte kluci,jinak nemám důvod kritizovat někoho,koho neznám,úspěch jí přeju. *5*
  • IQ?

Je hezká ale když promluví tak to stojí za to - co slovo to perla...
  • v budoucnosti

soulož
  • Fakt pekna

Eva je fakt pekna ženská *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit