-
x
hitler byl génius a eva úžasná! -
-
Ano máš pravdu, židi si za válku mohli sami, to oni si ji vykoledovali!!! Hitler byl opravdu frajér a Evě tolik závidím, myslete si lidi co chcete ale já nacistka jsem, teda mam to v krvi! *14* *3* *7*
-
-
Mrcho fašistická, ty jsi se neměla vůbec narodit.
-
-
drz hubu zide chcipni v plynu aby te hitler spalil
-
-
Tak nám řekni čím si to zasloužily? Kdyby sis něco o židech nastudovala zjistila by jsi,že prakticky od začátku byly utlačováni. A tak se začaly živit lichvářstvím tím pádem většinou víc peněz než ostatní lidé. Proto Hitler za důvod k válce dal židy lidé je nemusely už předtím.
-
-
Re: x
Re: x Hitler byl genius??? zbláznil si se nebo zbláznila?? byl to krutý .. nebudu říkat rači co nejde to vyjádřit sovy co Hitler je!!! *16* *10* *8* -
Re: x
děte všichni do píči mrdky fašounský!! -
-
Trochu drsná slova, ale jinak dávám souhlas.
-
-
-
Eva a Áda
Jen při vyslovení jména Adolf Hitler se mi zvedá žaludek.Ona byla taky to samé,když s ním mohla chrápat nebo stačilo jen s ním žít,či chodit do společnosti. Fuj,ble. *16* *5* -
-
Re: Eva a Áda
není to tak jednoduché ! *13*
-
-
Za Hitlera to odnesli jeho příbuzní !
Rusové těsně po druhé světové válce udělali doslova hon na Hitlerovy příbuzné žijící v Rakousku, nedaleko českých hranic. Pět jich zavřeli, z vězení se vrátil živý jen jeden.
Pět Hitlerových příbuzných ze Spitalu a okolí, kteří se dostanou do ruky Sovětům, bude zatčeno. Jeden zemře ještě na rakouském území, zbylí budou odvlečeni do Ruska a posláni do pracovních táborů. Vrátí se z nich jen jeden, nejmladší Johann Schmidt.
"Měl jsem velké štěstí," zaznamená později jeho vzpomínky Romeder. V gulagu na mrazivém severu kdesi u polárního kruhu, kde byl Schmidt vězněn, totiž ze sta vězňů přežilo asi dvacet. Schmidt byl mezi nimi. Jeho otec Johann Schmidt starší však v sovětském vězení zemřel hned v pětačtyřicátém.
"Byli to úplně obyčejní, jednoduší lidé, zemědělci, neměli nic společného s Hitlerovou politikou," připomíná Romeder. Rusové na to ovšem měli jiný názor. Hitlerovy příbuzné zatkli hned po konci války: jedenapadesátiletý sedlák Johann Schmidt starší byl zatčen 30. května 1945 -
-
to už je válka.
nacisté zatkli přes dvěstě příslušníků rodin atentátníků na Heydricha a jiných členů odboje, pochybuju, že s tím měli něco společného. A co teprv Ležáky a Lidice? -
Tady alespoň vidíte, že Rusové (zejména Stalin) nebyli o nic lepší než Hitler a nacisté. Dokonce (nedávno jsem viděl dokument) když Sověti objevili opuštěný koncentrační tábor (na jméno si nevzpomenu), tak ho ihned uvedli do provozu a pozavírali tam vinné i ty nevinné.
Navíc koncentrační tábory byl nápad Rusů.
Stalin = Hitler
Gestapo,SS = NKVD,KGB
Hitlerjugend = Pionýři
Nacismus = Komunismus
Koncentrační tábory = Gulagy
Všímáte si té podobnosti? Nejsem zastáncem ani jednoho z těchto diktátorů, ale neobviňujte všichni JENOM Hitlera, Stalin má na svědomí mnohem více lidí. *12* -
-
Co to tady je napsáno za bludy? Nacismus = Komunismus, Hitlerjugend = Pionýři?
To je, ale blábol. -
Nikdo tady netvrdí,že Stalin byl svatoušek,ale vzhledem k tomu,že Eva Braunová měla s Hitlerem poměr............
-
--Nezáleží na počtu obětí .-Záleží na tom jaký je cíl-!!-Boj proti buržoazii z nich učinil titány.-Pokračovatelé jejich díla na ně můžou být hrdí-brát si počení a vzor k pokračujícímu boji-!!!-
-
Já byl pionýr a nikde sem na nikoho nestřílel, ani nás to neučili, tak to asi nebude stejný, ne?
-
Drobná poznámka: Koncentrační tábory vymysleli Britové *3*
-
-
Díky, máš pravdu *4* Ale za tím, co jsem napsal, si stojím.
-
-
-
Re: Za Hitlera to odnesli jeho příbuzní !
A skutecne nemeli zadne vyhody? To nikdo nevi. Valka si nevybira a musi se nest nasledky. Zide, Romove a jini byli vyvrazdeni takovymi zpusoby, ze az jima hruza a bezduvodne. Nase republika a predevsim obycejni lide v ni prochazeli kazdodennim strachem a hladem atd. Nesouhlasim se zabijenim, ale na druhou stranu, to je valka a to jsou nasledky. Podivejte se na Habermannuv mlyn-pekne ukazano.
-
-
Myslím, že to není tak jednoduchý, Hitler nesnášel židy, ale ne bezdůvodně. Byli něco jako u nás romové, vím že je to hrozný, ale kdyby nás někdo zbavil cikánů tak bych byla štasná. Je to hrozná verbež a v našem státě jim vše jen prochází. Teda nemám nic proti slušným cikánum ale kolik jich je?
A muj názor je že Eva se do Hitlera zamilovala a neměla to vůbec jednoduchý a proč se ji líbil? Protože ženy milují moc- čím mocnější "samec" tím víc ho chcem :D :D :D -
-
rasistka
-
-
Jdi někam se svým bohem.
-
-
nepoznam ta ale si velka rasistka pred bohom sme si vseci rovny a co tak sa zbavit vas poznam takych co su horsi ako romovia.
-
Přesně! Do mocného a charismatického samce, kterej má všechno pod palcem se zamilovává snadno a upřímně si myslím, ze práve Hitler by nas dokázal zbavit islámistů.
Ne ze bych byla rasista nebo tak neco, ale pokud se sem chteji nastehovat, meli by se prizpusobit mistnim zákonum, a ne ze to napálí náklaďakem do lidí jenom proto, že nevyznávaj Alláha. Jsou to totiz prave oni, kdo by se meli přizpůsobit, ne my.
Hitler by je odsud vymet během jedné noci a tu bábu Merkelovou by nechal zastřelit u zdi, za to, co provedla! Ne ze by si to nezasloužila... -
---Adolf Hitler patřil k titánům-20.století.-Eva Braunová se k nim přiřadila.-Čest jejich památce .-Sláva jejich následovníkům-!!!
-