Přejít na výpis diskuzí

Eva Josefíková

OSOBNOST 3.5.2009 
34 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková malá filmová nabídka

Ahoj Evo,
    jsem Martina Šviráková, studuji ve Zlíně fakultu multimediálních komunikací - obor režie scenáristika a chtěla bych ti nabídnout roli ve svém filmu. Kontakt na tebe jsem získala dlouhou cestou přes profesorku literatury a následně přes pana Nemravu. Je to role dalo by se říct psaná tobě na tělo, viděla jsem tě totiž na několika recitačních soutěžích, kde jsem se taky účastnila a vždycky se mi strašně tvé výstupy líbily. Nevím, jestli se vůbec na těchto stránkách vyskytuješ, ale pokud ano a nabídka tě zaujme, můžeš mě kontaktovat na email: m.svirakova@seznam.cz Poslala bych ti scénář a pak by záleželo na tvém rozhodnutí. Děkuji a fandím ti v Národním. Martina
  • Je jí 24 let a už mluvíte o osobnosti. Jaká pak tahleta mladá holka může být osobnost? Vždyť je to ještě takovej "capouch". Nelezte těm mladým tak do zadku, je to nedůstojné a jen je to kazí. Sebevědomí mají takhle ažaž.
    Skromnost a pokora by u této herečky byla na místě a odpovídala jejímu věku!
    • Mylím že osobnosť sa neurčuje podľa veku ale podľa toho čo dokázala...
  • nejsi skvela herecka si pitoma a blba herecka nebo jasem videl same tvoje filmi a nebavilomneto t filmi s pitoma dej si ine filmi a pohdky slšiš *16* *16* *16*
    • Jsi viděl hov*o *15*
    • Ty jsi ale hodně blbá! Co taj meleš za pič*viny? Myslíš, že to čte? No twl!
  • noa čo ked je mladá je to aj tak osobnost napríklad ja ju mám rada ako herečku
  • Jsem taky Eva, taky vodnář, taky na začátku února..WOW:DD *14* *14*
  • Eva se nenarodila ve Vlčnově, ale v Uherském hradišti... Až roku 2001 se s rodiči přestěhovala do Vlčnova.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit