-
Přišel mi od ní dopis!!
Včera na mě ve schrance vikouklo oplně užasný překvápko. Oběvila jsem tam dopis s Velký Britanie a v tom fotka s potpisem ja vim ze asi hodne zvas ji taky napsali a taky tu fotku maj ale stejnak jsem hrozně šťastná!!! Děkuju Evanno dííííííííííík moc. *1* -
-
Re: Přišel mi od ní dopis!!
ty máš an ní adresu jakou má adresu?? -
-
Re: Re: Přišel mi od ní dopis!!
Evanna Lynch
c/o Harry Potter Production
Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden
Hertfordshire WD2 7LT
UK
-
-
Re: Přišel mi od ní dopis!!
jo taky ho mám už od léta došli mi tři :D škoda jen že to není pravý autogram, ale já byla štastná aspon za něco :)
-
-
=)
Ahojky...Podle mě je Evanna strašně suprácká...Taková preštěná...:Dmám jí ráda;) *3* -
Evanna
Já newím jak wy, ale pokud jste četli knížku, Evanna se na Lenku Láskorádowou úplně hodí, že? *3* -
-
Re: Evanna
joooooooooooooooooooooo.....je nej herečka......................joooo ooooooooo...... :D:D:D:D *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Evanna
to teda je je neeeeeeeeeeeeeeeej lepši *14* *14*
-
-
Re: Evanna
Máš pravdu, obsadit Evannu byl opravdu dobrý nápad! *1* *1*
-
-
Supr-čupr
Ani jsem nečekal, že se jí ve filmu budou tolik věnovat a myslím si, že to bylo jen dobře. Troufám si říct, že tam byla častěji než třeba Emma Watson, která hraje Hermionu... *3* -
jůůůůůůůů
je fakt super *14* *4* -
Lenka
Je to pravda,lepši herečku vybrat nemohli,hraje to uplne skvele.Fakt super!! *1* -
VŠE NEJLEPŠÍ
Všechno nejlepší! Je to skvělá herečka *3* *3* -
lenka alias evanna
je fakt super herecka.nejlapsi jakou znam. v knize je trochu jina nez ve filmu. Vsechno nejlepsi k narozkam Lenko! *3* *3* -
Všechno nej...
Všechno nejlepší k tvým 18. narozeninám,hodně štěstí a zdraví *3* -
ztk
pls nevíte jak se jmenuje ta písnička jak na ní Evanna tancuje pls odvovězte *3* -
-
Re: ztk
jak kde myslíš? *7* -
-
Re: Re: ztk
no když dáš Evanna Lynch videoklipy tak tam je a tancuje na písničku která nevim jak se jmenuje a chci to zjistit myslím že je to Rihanna ale jak se jmenuje to nevim :o) pls pomozte *3* *14* -
-
Re: Re: Re: ztk
Ta Písnička je Od Rihanny a Jmenuje se Disturbia *3*
-
-
-