-
je super *1*
-
mě se líbí tak nák jak zpívá ale měla by zhubnout.
-
je super a nejlepsi jak se asi ma asi se ma fajn jo ma ja ji mam tak rada a ona je i taaaaaakk hezka ja uplne zboznuju leporelo je vynikajici ale ne jako jidlo jako ze je to vyborna pisnicka vase danuska
-
Taky nemám Ewu Farnu moc v lásce príde mi aj taká dosť namyslená a povrchná
-
-
ty ji znáš nebo dáš na bulvár ?
-
-
lukaš. ju uraži. jaju brani Ewičku Farnu...ja mam totiž jejidvd *14* *14* *14* *14*
-
lukaš. ju uraži. jaju brani Ewičku Farnu...ja mam totiž jejidvd *14* *14* *14* *14*
-
ja ji neznam.-tojsem napsala lukaši.,,,,,,at jde stim do haje uražkama na Ewičku Farnu. ja nenavidim bulvar
*14*
-
-
Ewa Farna Vůbec neni na mišlená........... neni povrchná pokud ewu farnu nemáš rad tak tu nechod na její fanklub *14* *14* *14* *14*
-
-
není to můj typ! pardon anet. prostě jí ráda nemám. má strašně rockový hlas! to se mi moc nelíbí! fakt promiň anet.
-
No hele Zuzko, jako pinda nejsi ale nemusíš to psát. *9*
-
No přesně Lucko! Pinda je ona! Viď? Jakou máš nejradši písničku? Já Boky Jako Skříň, Leporelo, Toužím, Měls mě vůbec rád, La La Laj, Maska a s Janem Bendigem Stejný Cíl Mám Dál. *3*
-
Zuzano pinda to není!!!!!!!!!
Kdo to říká ten to je!!!
No tak asi ty ne?
Přemejšlej co píšeš!!!!! -
Uz jsem myslel ze si začne hlídat váhu a ona zřejmě rezignovala...velká skoda byla kočka dnes obtloustla dvacítka co teprve za pět deset let? k pop zpěvačce proste tloušťka nepatří!
-
Jsi nej nej kdy budeš mít koncert uděláš ho v Ústí protože te uplne zeru!!!!!!!!!! *8* *6* *14* *14* *14*