-
Všechno nejlepší Ewi k tvým dnešním kulatinám, 20tinám!<3 *4* Jsi skvělá zpěvačka, máš skvělý hlas a působíš že jsi moc fajn! *4* *4* Hodně zdraví, štěstí a úspěchů! *3* *4* ♥ Happy B-Day! *14* *4* Taky jsem měla před pár dny narozky *4*
-
Vše nej nej k narozeninám,jsi fajn,hezká a šikovná holka! *3*
-
všechno nejlepší
-
Hodně štěstí a zdraví Ewo. *4*
-
milá ewo přeji ti všechno nejlepší k tvým zítřejším narozeninám hodně hudebních úspěchů hodně zdravíhodně lásky a at jsi tak hezká jako jsi ted mám tě moc rád a nesmírně si vážím toho co pro naši hudbu děláš a říkám máš hodně hezkých písničwk a myslím si že je zpíváš od srdce a tvoji posluchači si toho jistě všímají seš pro mně nejlepší česká zpěvačka a líbíš se mi
-
Pro Ewu můžete hlasovat na http://viscovim.blog.cz/1308/ceskoslovenska-hitparada-2
-
Eva Farná má skvělej styl a taky krásnej usmv skvělej spívá ma užasnou kapelu nejvíc se mi od ní líbí písnička maska a ticho a kdiz sem zjistila ze přijede jnam do Prachatic na Zlatou Stezku tak sem byla natčena musela sem bejt v první řade abych jí videla s blízka mela sem na sobe zelenou křiklavou mikinu a kdiz na me mrkala tak sem byla stastna a zavidím jí ze je slavna celebryta a ze je nadherna krasne spíva a kdiz rozdavala autogrami tak sem se jí chtela zeptat jesli přijede ešte nikdi do Prachatic chtela sem i autogram společnou fotku ale byla dlouha fronta a a taky jesli se jí u nas v Prachaticích líbilo tím chci proste říct ze se mi Ewa Farna líbí a byla bych moc štastna kdiby ešte nikdi přijela k nam do Prachatic konec
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
Jsem rada ze Ewa Farna přišla do Prachatic na Zlatou Stezku *4* a že na mě mrkala v první řade měla sem na sobě zelenou křiklavou mikinu *4* *15* *1*
-
Hlasujte pro Ewu na http://viscovim.blog.cz/1307/1-dil
-
ewa je hodně talentovaná zpěvačka která může ještě hodně překvapit a taky si myslím že vůbec nemá žádné soukromí a souhlasím že je hodně mediálně sledovaná což je podle mně až moc velký tlak nani já ji mám rád protože je hezká a vůbec mi navadí že je původem polské národnosti samozřejmě ji sleduji hodně dlouho a podle mně jsou některé bulvární kuloáry nepravdivé zkrátka a řečeno bulvární deníky si někdy z osobností utahují aby byly atraktivní a to už je podle mnmě moc něvěřím nepravdivým věcem co si o ni myslí pokud ovšem tu zprávu oficiálně potvrdíajsi ewo super zpěvačka máš hezký písničky které se dají poslouchat *8* *11* *16*