-
Re: Milujůůůůůůůů tenhle film
podle mě žádnou holku nemá!!!!!!!!!!!! a co si myslíte vy?!!!!!!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* -
fabi.....
hel etak ten mail kdo ho ma ho dejte i me pls poslete ho na mail nicky.12@seznam.cz a nebo icq 398590232 pls -
ICH LIEBE DICH
!!!ICH LIEBE DICH FABI!!! *14* P.S..Hlavně se tu holky o něj neperte..stejně to nemá cenu..on není Čech takže asi bohužel žádná nemáme velkou šanci.. *3* -
Fabi :-*
..*..lovel…*
…..*..lovelovelo -
Fabi..........
Jo mám na něj mail, ale má holku...... ale můžete ho mít rádi...... však on vás má taky rád JENO RÁD!!!!! *3* -
-
Re: Fabi..........
ha to fakt nechápu.... žádnou holku prosimtě nemá *15* leda tak kdybys to psala sama o sobě *15* to bychom tady mohli psát pak všichni že s ním chodíme *3* *1* *1* jinak Fabii nejjj klučíík na světě *14* *14* *4* LoWe ... -
hele dej mi na něj e-mail napiš na můj e-mail VERONIXX@seznam.cz díky předem a jakou holku????? *5* *5* *5* -
EeE...on nemá holku pokud vím *15* -
-
Re: Re: Fabi..........
no dyt ja tayk vim ze nema holku a zvlast ne takovy ktery sem pisou ze je tjejich kluk a ze snim chodi atd no nechapu je a prej ma i nakej mail nakje osobni nebo co nevim co tady melou XD
-
-
jakej mail a jakou holku to by me zajimalo ?
-
-
Ahojda
Ahoj holky nemate nekdo jeho email???:)potrebuju se s nim na necem domluvit prosim kdyz by jo tak piste na muj meial:aja.LOVE.francova@seznam.cz *3* dekuju a peosim vazne mi ho poslete úokud ho nekdo ma je to dulezity tak se mejte ahoj a jinak je vazne supr :) -
jeeeeeeeeeeee
fabianupe uuuuuuuuuuuuuuza klucina hrozne hezouckej no je ploste boziiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14* *8* -
Fabi
*14* áááááááá Fabianek je nááááádhernej!!mooooc *14* *14* -
Fabi
nejdokonalejsi nejkrasnejsi nejuzasnejsi kluk na svete co bych za nej dala....klidne i mamu *14* *1* -
fabi
This is really the good boy. He very much good drummering !!!!!!! -
-
Re: fabi
Tady asi někdo neumí anglicky co?Věta-This is really the good boy. He very much good drummering !!!!!!!-
je ůlná kravina..Správně to má bejt This is really good boy. He is very good drummer!!!!!! *13* *13* *8* *8*
-