Přejít na výpis diskuzí

Fancy

OSOBNOST 9.11.2007 
28 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hurvinkovamorticie9

😍

• hurvinkovamorticie9

😱naten věk nevipadá Fancy tipujú na 60😇😍

• hurvinkovamorticie9

´´´´´´´´´´´nojo´´´´´´ jinak je boži😇 Fancy♥♥♥♥♥☺☻♣◘•♦♣☻♣ .♫↓$

• hurvinkovamorticie9

toja teže bych šla

• esmeralda
    možna časem´´´´´´´jestli bude on chtit
  • casanova

😍😎🙂😉😇

• hurvinkovalulu3
    Fancy===============Manfrend Alois Perilano😍
  • Fancy je super, nikdy se jeho písničky neoposlouchají. nevím, proč nemá v ČR koncert, ráda bych šla.
  • angelika2
    *14* *14*
  • casanova
    ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
    ´´´´´´´´´´´´´zpřitej to pisny tančim a brečečim
  • casanova
    užasnej´na němce bych ho netipovala ´zpiš Mexičana. nebo indiana= podle profilove
    fotečky *14* *14* *14* *14* *14*
  • Náhodou jsem narazila na Flames of love, a jsem z Fancyho uplne hotova, stahuju vsechny alba, naprosto me uchvatil.. nemam slov....
  • fancy je proste super........
  • Re: Re: Re: +++

Co se týče alba D.I.S.C.O,mám,hlavně ho produkoval,David Bradnes,který,byl producentem skupiny E-Rotic,mohla si slyšet hned v první písničce D.I.S.C.O,si mohla slyšet zpěvačku,která zpívala v E-Roticu a ještě v písničce Fire Rapoval interpret oné kapely.
  • Re: Re: Re: +++

Locomotion mám taky,akorád tři poslední písničky,slyšel jsem že tam jednu přezpíval od Beatles,to mu moc nesedí,ještě dvě tam byly přezpívané,určitě máš i album Voices From Heaven,to jsem četl,že je vánoční,no snad se mi ho podaří sehnat.
  • ramirezka

Re: Re: +++

ahojky mám úplně všechny CD co vydal + DVD,
    No Tears je na CD se stejným názvem alba No Tears, China Blue je na CD: Flames Of Love a Golden hits a jinak krásný CD jsou D.I.S.C.O a Locomotion *14* *14* I když po pravdě řečeno mne se líbí úplně všechny CD *15* *15*
  • Re: +++

Já jsem taky rád,jinak na tom novém jsou hned jako první Live 3 staré hity v novém kabátě Flames Of Love megahit pak je tam Love Has Called Me Home,specielně tuhle písničku mám moc rád,ale je dobře,že se do dneška drží svého stylu 80 let,co se týče těch nových písniček tak se mi líbí For One Night In Heaven,nevíš na kterém albu je písnička No Tears a China Blue?
  • ramirezka

+++

tak to je super, snad ještě nějaké CD budou, konečně už mám vše co vydal. Přeji Ti krásný poslech. *3* *14* *3*
  • Re: nové album

Jinak už mám to nové album od Fancyho stažené,je dobré,pokud chceš tak ti ho můžu poslat na mail.
  • Re: nové album

Ahoj,tak jsem na Youtube naěel torrent,ke stažení toho nového alba Forever Magic,tak už si ho stahuji dík.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit