-
Re: Re: Re: sORRY
on tady neni jenm plo tebe a vivi neni jeho holka, *13* jenm se znaji zuh od malicka! *3* -
Re: Re: Re: sORRY
nn já sem četla,že nechodí s vivi,ale s nějakou jinou holkou,ale nepsali tam,kdo to je -
Re: Re: sORRY
on má holku tu vivi tu zpěvačku protože tam na koncertě se jak se uklánělitak se tam jedíná vivi a felix drželi za ruce a tak to je jasný *9* *9* ale jinak je upe boží a navíc mně je 15 -
Re: mnam
jjj je *4* -
Re: feli ! mucQ ! :-*
však jó :D -
mnam
on je taaaaaaaaakkkkkkkk krasnejjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* -
Re: sORRY
jua a jakou má holku *7* *7* *7* *7* -
feli ! mucQ ! :-*
felíísek je upe k sežrání a v dívce se ptali aloha from hell kdo si myslí že má nejvíc českých fanynek a všichni tam psali že feli ze to je jejich dladouch *14* *14* *14* *14* mUcQ:-* -
Re: Re: Feli
jooo faaakt tak to je supeer ze není na bloncky *4* nechtela bych aby chodil s Vivi ale je taky dobraa FELÍÍÍÍSEK JE NEEEJ NEJJJJ NEJJ *14* *14* -
Felísek
on je taaak božíí je upe k sežrání bobíšek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:-*
Tký preju felískovi všecicko NEJ :-* *14* -
Re: HB
Já se připojuju a Felimu přeju všecko nejký *14* *3* *1* -
HB
Všechno neeeeeeeeeeeeeeej Feli!!!!!!! *14* -
vse cinoko nej
jaj uz to uz si velkej klucina vid tak vsecko nej *3* -
Happy Birthday
Tak všechno nejlepší, Feli.
I když vím, že mne nevyslyšíš.. -
Lásenka
Chjooo on je upelně klÁSňoučkejjj ,, fjůů aspon že bydlí tak blízko lOve yOU *14* a bud etu v čr mno tam musíím býti *8* ,juj ky fše nej k narozkám SwEEEt 16 *14* *14* *14* -
ON JE......
on je upa skvelej vse nej k narozkam feli *14* -
narozky!!!
Feli přeju ze srdce jen to nej,nej,nejlepší a ty narozky si pěkně užij *4* *3* -
SEChNo NeJ zLATho
FeLíŠhKUů :-*
SES Upa MrTHe HeZOuCkEj a to UZ víMe DLoUHOoÓó_ALe PřEJu Ti HodNE sTeStí..V láScE S TOU PraVOu,V ZIVoTe JEnOm PeKNý VeCI a SamOzDreJME v kaPELe At SE VAm VEdE jen K LePSimu:-*
ŁJubím ťá_PrCKů MALéj *14* -
Re: ♥
jou ode mě je jenom o rok xD