-
Alík
jej Alonso .. love you alonso .. :-* .. jsi ten nejúžasnější a taky nejkrásnější co znám !! .. =) *14* -
sezóna se blíží!
Hola, buenos diaz!Tak nám brzo začne nová sezóna -tentokrát v rudé barvě.Jsem na to moc zvěsavá, protože to bude po dvou letech nudy snad konečně pořádná podívaná! Vamos Nando! *14* -
Fernando
Tady to nějak spí. Fernando a Ferrari skvělá kombinace! *14* -
Re: kauza Piquet
Já se taky mega těším,až bude ve Ferrari,a pak třeba bude lepší než Schumacher... *1* -
kauza Piquet
lidičky, co říkáte tomu humbuku co se teď děje kolem Renaultu? Nelson se teda pořádně vybarvil!už se těším až bude na jaře Fernie sedět ve Ferrárku- tohle spojení totiž bude 100% fungovat!Nando je ten nejlepšííííí pilot a nejsladší chlap na světě. *14* -
I LOVE YOU...
Oh..Fernando je ten nejhezčí chlap na světě...je to prostě zlatíčko... *14* *14* *14* -
VC Evropy
Fernando doma jede jak drak, doufejme že mu forma vydrží i do kvalifikace a později i do závodu. Veřím ti Fernando *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro fanoušky
Vždyť já jsem si vzpomněla. Jen jsem to tu nepsala... Je to zbytečné... -
Re: Re: Re: Re: pro fanoušky
nikdy není na škodu si vzpomenout -
Re: Re: Re: pro fanoušky
Nevypadá to blbě. A že jiní mají? Asi mají fanoušky, kteří bláhově věří, že si to jejich oblíbenec přečte... -
Re: Re: pro fanoušky
tak nepíšeš vůbec no, ale vypadá to blbě když má narozky a 3 lidi napíšou, u jiných lidí je tam mnoho přání... -
pocity velké,slova zbytečná..
slova zbytečná - je prostě nádhernej *3* ***miluju tě*** *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pro fanoušky
Myslím, že si vzpomnělo víc lidí, ale připadá mi zbytečné tady psát nějaká přání k narozeninám. Stejně si to nepřečte... -
pro fanoušky
Fernando má ve fanklubu 299 fanoušků a jen tři si vzpoměli na jeho narozeniny?????????????? *16* *5* -
Re: Re: Fernando
Presne,kteren cerna huba Hamilton.fakt ho nenavidim.. -
Happy Birthday!
Hodne stesti,zdravi,lasky,pohody a uspechu v F1 Ferni.. *14* *14*
Miluju Te!!!! -
Happy birthday
Fernando všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, lásky,štěstí a úspěchů v kariéře. Miluju Tě *14* i když teď asi není nálada na oslavy. Měl by doma jet. I LOVE YOU FERNANDO -
Fery - narozeniny
Hodně štěstí a zdraví Fernandovi k narozeninám!!!
Připíjím na vítězství v dalším závodě. *4* -
dnešek se nepovedl
škoda že to dneska nevyšlo ale i tak si ten nejlepší Fernando, I LOVE YOU *14* -
jo..jo..
Prostě je ten nejlepšííííí *14*